(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija
Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Otava Oppimisen palvelut vahvistaa markkinointiviestintätiimiään

Haemme idearikasta markkinointisuunnittelijaa

Osallistut markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan osana markkinointiviestintätiimiä. Toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun ja oppimisen palveluiden osastojen kanssa. Olet sujuvasanainen ja sinulla on taito tuottaa, muokata ja tiivistää tekstejä.

Sinulla on vankka kokemus markkinoinnista ja hallitset digitaalisen ajan markkinoinnin keinot ja pystyt tuottamaan some-sisältöjä. Tunnet erityisesti B2B-markkinoinnin omaksesi. Omaat ymmärrystä markkinoinnin prosesseista ja mittareista ja osaat hyödyntää analytiikkaa toiminnan kehittämisessä. Sinulla on näyttöjä sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median tuloksellisesta hyödyntämisestä osana markkinoinnin keinovalikoimaa.

Arvostamme kokemusta videoiden ja liikkuvan kuvan käsittelystä ja käytöstä osana markkinointiviestintää.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • myynnillistä asennetta
  • erinomaisia yhteistyötaitoja
  • paineensietokykyä ja itsenäistä työskentelyotetta
  • koulumaailman tuntemusta ja mielenkiintoa digitalisoituvaa opetusympäristöä kohtaan
  • kokemusta esitysmateriaalien teosta
  • valmiutta käyttää ja omaksua työssä tarvittavia ohjelmistoja ja sovelluksia (esim. WordPress, InDesign, Photoshop, Campaign Monitor)

Tukenasi on kokenut markkinointiviestintätiimi sekä osaava ja innostunut Oppimisen palveluiden väki. Otavassa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen ja näköalapaikka suomalaiseen koulumaailmaan ja digitalisoituviin Oppimisen palveluihin.

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Hanna Väisänen p. 050 40 97 138 tiistaina 13.3. klo 9-11, torstaina 15.3. klo 13-15 ja tiistaina 20.3. klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.3. mennessä osoitteeseen markkinointisuunnittelija@otava.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi.