(Poistunut julkaisusta)

MARK­KI­NOIN­TI­SUUN­NIT­TE­LI­JA UNIS­PORT­TIIN
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

TARTU KUNNON TYÖHÖN

Hei markkinoinnin ammattilainen, sykkiikö sydämesi liikunnalle, hyvinvoinnille ja tavoitteelliselle monikanavaiselle markkinoinnille?

Tule aktiiviseen joukkoomme Helsingin keskustaan

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAN

vanhempainvapaan sijaisuuteen, joka jatkuu vähintään 28.2.2020, todennäköisesti 15.9.2020 asti.

Markkinointisuunnittelijana tehtävänäsi on tavoittaa uusia asiakkaita ja innostaa nykyisiä asiakkaitamme palveluidemme pariin. Käytössäsi sinulla on mm. UniSportin monet kanavat, liikuntakeskukset, sosiaalisen median kanavat ja nettisivusto sekä kumppaniyliopistojemme kanavat.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Monikanavaisen markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen vuosisuunnitelman ja -tavoitteiden mukaisesti.
 • Digimarkkinointi (SEM, sosiaalinen media jne.).
 • Sisällöntuotanto nettisivuille ja sosiaalisen median kanaviin.
 • Liikuntakeskusten markkinointivastaavien työnohjaus.
 • Markkinointi- ja asiakastapahtumien suunnittelu ja organisointi.

Olet etsimämme henkilö, jos

 • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, tradenomi tms.) sekä kokemusta monipuolisista markkinoinnin tehtävistä, etenkin digitaalisesta markkinoinnista.
 • Innostut myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkaiden aktivoimisesta.
 • Tunnet markkinointilaskelmat, olet kiinnostunut analytiikasta ja hyödynnät niitä aktiivisesti työssäsi.
 • Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on kokemusta ja paloa kirjoittamiseen digitaalisissa kanavissa sekä hyvä visuaalinen silmä markkinointimateriaalien tuottamiseen.
 • Sinulla on kokemusta digitaalisten työkalujen käytöstä (esim. Mailchimp, Drupal, Facebook Business Manager, Google Analytics, Adobe), ehkä jopa markkinoinnin automaatiosta.
 • Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi työskentelytyylisi on dynaaminen, pidät mielellään monta lankaa käsissäsi, etkä hätkähdä muuttuvissa tilanteissakaan.

UniSportissa tuemme henkilöstömme osaamista ja työssäviihtymistä. UniSporttilaisena saat liikuntaedun palveluihimme. Palkkasi asettuu 2.700–3.000 euroon kuukaudessa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa to 3.10. klo 8.30–10 ja ma 7.10. klo 14.30–16 myynti- ja markkinointipäällikkö Hannele Pulliainen p. 050 576 2923, s-posti: hannele.pulliainen(at)helsinki.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/markkinointisuunnittelija-unisporttiin. Hae työpaikkaa -linkistä 13.10.2019 mennessä.

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikuntakeskusketju, jonka palveluita käyttävät yliopistojen opiskelijat ja henkilökunta, yritykset sekä kaupunkilaiset. Toimimme Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.