Markkinointisuunnittelija / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme markkinointisuunnittelijaa Maahanmuuttajien kansainväliseen osaamiskeskukseen (OSKE) sijaisuuteen alkaen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian 27.10.2022 saakka.

Markkinointisuunnittelijan tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää Maahanmuuttajien kansainvälisen osaamiskeskuksen ulkoista ja sisäistä viestintää. Tehtävänä on edistää ajantasaisen tiedon saatavuutta kansainvälisen osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palveluista Tampereella ja Tampereen kaupunkiseudulla. Markkinointisuunnittelija osallistuu ja vastaa yhdessä International House Tampereen markkinointisuunnittelijan kanssa Kansainvälisen osaamisen palveluiden viestinnästä ja markkinoinnista. Osaamiskeskuksen markkinointisuunnittelija on osa työllisyys- ja kasvupalveluiden viestintä- ja markkinointikokonaisuutta vastaten omalta osaltaan osaamiskeskus-alustan viestinnän ja markkinoinnin kehittämisestä.

Markkinointisuunnittelija toteuttaa markkinoinnin ja viestinnän välineiden ja brändin uudistamista. Hän ylläpitää eri viestintäkanavia sekä laatii tiedotteita, uutiskirjeitä ja muita markkinointiviestintämateriaaleja. Hän vastaa myös viestinnän ja kansainvälisen markkinoinnin näkyvyyden ja vaikuttavuuden seurannasta ja mittaroinnista. Tehtävään sisältyy myös tapahtuma- ja verkostomarkkinointi. Markkinointisuunnittelija tekee laajasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen viestinnän ja/tai markkinoinnin tehtävistä.
Tämän lisäksi arvostamme aikaisempaa työkokemusta markkinointiviestinnän tehtävistä julkisella sektorilla, kokemusta markkinointiviestinnän materiaalien tuottamisesta ja graafisesta suunnittelusta sekä digitaalisesta markkinoinnista. Eduksi katsotaan myös kokemus sosiaalisen median kanavien ylläpitämisestä ja sisällön tuottamisesta eri kanavissa, hankintojen tekemisestä, hankekoordinoinnista ja raportoinnista. Arvostamme perehtyneisyyttä monikulttuurisuuteen työyhteisössä, maahanmuuttajatyöhön ja työllisyyspalveluihin. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka vuotta lyhyemmässä määräaikaisessa työsuhteessa voi olla enintään puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Iida Ruoranen, p. 044 431 4242, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 10.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Iida Ruoranen, p. 044 431 4242, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529568
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere