(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija / Työllisyys- ja kasvupalvelut
Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Työllisyys- ja kasvupalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme markkinointisuunnittelijaa määräaikaiseen toimeen ajalle 1.3.2021 - 30.6.2023.

Markkinointisuunnittelijana tehtävänäsi on Työllisyys- ja kasvupalvelujen nuorille asiakkaille kohdennettujen palvelujen viestinnän ja markkinoinnin operatiivinen suunnittelu, kehittäminen ja koordinointi sekä monikanavainen toteuttaminen. Vastaat erityisesti Ohjaamon toiminnan ja palveluiden markkinoinnista ja viestinnästä sekä markkinointiviestintään kytkeytyvästä verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Työskentelet kiinteässä yhteistyössä Työllisyys- ja kasvupalvelujen viestintätiimin kanssa sekä nuorten palvelujen henkilöstön kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä aikaisempaa kokemusta viestinnästä ja/tai markkinoinnista. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen kirjallinen taito sekä aikaisempi työkokemus markkinointiviestinnän tehtävistä julkisella sektorilla, kokemus graafisesta suunnittelusta, videotuotannosta ja digitaalisesta markkinoinnista. Toivomme sinulta lisäksi kokemusta some-kanavien ylläpitämisestä ja sisällön tuottamisesta eri kanavissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tommi Eskonen, puh. 050 361 1052 ja tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 10.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tommi Eskonen, puh. 050 361 1052 ja tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522, etunimi.sukunimi@tampere.fi.