(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija, markkinointi & online yksikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Markkinointisuunnittelija, DNA:n kuluttajaliiketoiminnan markkinointi & online -yksikkö, Helsinki

Etsimme iloiseen ja rentoon tiimiimme energistä ja aikaansaavaa markkinointisuunnittelijaa. Tule meille työkaveriksi!

Hyvät, toimivat nettiyhteydet mahdollistavat mutkattoman arjen ja monenlaisia elämyksiä suomalaisiin koteihin. Haluamme DNA:lla huolehtia siitä, että jokaisessa kodissa on nyt ja tulevaisuudessa riittävän nopea laajakaista, joka mukautuu tarpeen muuttuessa ja on aina hinnaltaan kilpailukykyinen.

Tule rakentamaan ja toteuttamaan uudenlaista tapaa markkinoida ja viestiä laajakaistasta ja siitä, mitä sujuvat nettiyhteydet tarkoittavat arjessa. Etsimme positiivisen asenteen omaavaa markkinointisuunnittelijaa, jolla on kyky ajatella ja toimia asiakkaan näkökulmasta. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen ja ennen kaikkea sinulla on halua tarttua niin suureen kuin pieneenkin haasteeseen. Sinulla on kyky pitää langat käsissäsi ja työskentelet päämäärätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita. Haluat jatkuvasti seurata ja parantaa markkinoinnin tehokkuutta ja tuloksellisuutta sekä kokeilla uusi tapoja tehdä entistä vaikuttavampaa markkinointia. Nautit eri sidosryhmien kanssa yhdessä tekemisestä ja ketterät toimintamallit ovat sinulle tuttuja. Saat asenteellasi myös muut innostumaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan nopeaan, rohkeaan ja mutkattomaan DNA-tiimiin. Tulet työskentelemään kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnissa ja tekemään töitä tiiviisti yhdessä mm. liiketoiminnan, myynnin, tekniikan ja data-analytiikan asiantuntijoiden kanssa.

Työssäsi vastaat muun muassa:

  • Uudentyyppisen markkinointimallin toteuttamisesta ja kehittämisestä tuloksia aktiivisesti seuraten ja niistä oppien.
  • Eri kohderyhmille suunnattujen markkinointiviestien kehittämisestä sekä materiaalien ja tapahtumien suunnittelusta ja tuottamisesta osaavan kumppaniverkostomme kanssa.
  • Määriteltyjen kohderyhmien koko asiakaspolun kattavasta markkinointiviestinnästä: miten heidät tavoitetaan oikealla viestillä oikeassa kanavassa oikeaan aikaan halutulla vaikutuksella.

Edellytämme sinulta:

  • Vähintään 3-5 vuoden kokemusta kuluttajamarkkinoinnista.
  • Kaupallista koulutusta (esim. markkinoinnin tradenomi tai alempi tutkinto täydennettynä vahvoilla näytöillä markkinoinnista).
  • Tiimipelaajan taitoa hyvällä positiivisella asenteella.
  • Kykyä hyödyntää tutkimuksia ja analysoida dataa.
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin taitoa.
  • Sujuvaa Excelin ja Powerpointin hallintaa, kuvanmuokkaus- ja videoeditointitaidot ovat plussaa.
  • Mahdollisuutta tarpeen tullen matkustaa kotimaassa.

Tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista: DNA oli kakkossijalla suurten yritysten sarjassa Great Place To Work -mittauksessa. Meillä on työkulttuuri, jossa ihmisille annetaan vapautta ja vastuuta. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee modernissa ja viihtyisässä DNA Talossa Käpylän aseman kupeessa. Ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita, jotka tekevät työtään suurella sydämellä ja hurtilla huumorilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Leino puh. 044 044 2482 tai elina.leino@dna.fi. Helpoiten tavoitat Elinan klo 16 ja 17 välillä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 16.12.2018 alla olevan hakemuslinkin kautta. Hakemuksia käsitellään luottamuksellisesti ja saapumisjärjestyksessä.