(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Tarjolla hyvä mahdollisuus oma-aloitteiselle markkinointisuunnittelijalle mielenkiintoisessa projektissa! Etsimme yhteistyössä asiakasorganisaatiomme kanssa tekijää vuoden kestävään projektiin, mahdollinen jatko tehtävässä täsmentyy projektin kuluessa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Sijainti on Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin 10 minuutin päässä Helsingin ydinkeskustasta.  Toivomme hakijoilta:
  • muutaman vuoden kokemusta markkinoinnin suunnittelusta ja tuotannosta
  • kokemusta digimarkkinoinnista
  • sosiaalisen median alustojen, trendien ja ilmiöiden tuntemusta
  • Google Analytics, Facebook Ads, Office- ja Photoshop-ohjelmien hallintaa
  • kykyä tuottaa asiakaslähtöistä tekstiä ja taitto-ohjelmien hallintaa
  • käytännönläheistä otetta, tuloshakuisuutta ja liiketoimintalähtöisyyttä
  • vahvaa asiakaslähtöisyyttä ja ymmärrystä siitä miten erilaisiin asiakasryhmiin voidaan vaikuttaa
  • yrittäjämäistä "can do" -asennetta, kykyä toimia paineen alla ja yhteistyötaitoja
Olet oikea henkilö tehtävään, jos suhtaudut avoimesti ja innostuneesti uusiin tilanteisiin ja uusiin haasteisiin. Pidät siitä, että saat myös luoda uusia toimintatapoja ja motivoidut työsi tulosten näkemisestä. Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja nautit siitä, että saat olla yhteyksissä oman tiimisi lisäksi muihin sidosryhmiin.  Työhön liittyy jonkin verran matkustamista Suomessa, muutaman kerran kuukaudessa. Projektin alussa matkustusta on ehkä hieman enemmän. Matkustaminen hoituu pääsääntöisesti saman päivän aikana ja matkustuspäivät suunnitellaan hyvissä ajoin etukäteen. Myös etätyöskentelyä tuetaan.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tuoda oman tärkeän panoksesi asiakasorganisaatiomme mielenkiintoiseen uuteen projektiin. Tukenasi sinulla on ammattilaisista koostuva tiimi, ja toivommekin sinun olevan aidosti tiimipeluri. Jos tunnistat itsesi, niin odotan hakemustasi mahdollisimman pian!
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaista 3.2.2020 alkaen.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 13.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.