(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija hakukoneoptimoinnin pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2019
Ovatko Google AdWords ja Analytics sinulle tuttuja käsitteitä, joiden parissa olet viettänyt aikaa työelämässä tai koulussa? Haluatko olla kehittämässä tietotekniikan alan yrityksen markkinointia hakukoneoptimointia käyttäen? Tässä työssä pääset vaikuttamaan yrityksen menestykseen konkreettisesti, joten hae paikkaa heti, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista markkinointisuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina KT-Trading Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tehtävänäsi on tehostaa KT-Tradingin verkkosivujen optimointia käyttäen Google AdWordsia sekä analysoida statistiikkaa Google Analyticsin avulla. Kehität markkinointia ja edistät myyntiä luomalla strategioita sekä optimoimalla hakusanojen käyttöä. Roolissa pääset myös kehittämään yrityksen Facebook-markkinointia sekä päivittämään yrityksen WordPress-pohjaisia nettisivuja. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta sinua tuetaan etenkin alkuvaiheessa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö osaa käyttää Google AdWordsia sekä Google Analyticsia. Aikaisempi työkokemus niiden parissa on toivottua, mutta taitosi voivat olla kehittyneet myös koulunpenkillä. Tehtävässä edellytetään hyvää englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä MS Office taitoja. WordPressin tuntemus on eduksi, muttei välttämättömyys.

Hakijalta edellytetään


* Google AdWords ja Google Analytics osaamista ja/tai kokemusta niiden käytöstä
* Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
* Hyviä MS Office taitoja
* Hyviä sosiaalisia ja kommunikaatiotaitoja


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Maaliskuu 2019

Työmäärä: Osa-aikainen, 15-37,5 tuntia viikossa

Kesto: 1 vuosi

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.2

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
KT-Trading Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys, mutta sen juuret ulottuvat aina 1990-luvun alun MS-DOS tietokoneisiin. Se erikoistuu pääosin yrityskäytöstä poistuneeseen tietotekniikan laitteisiin, mm. kannettaviin tietokoneisiin, pöytäkoneisiin, palvelimiin ja niiden osiin. Yritys tarjoaa asiantuntevaa tietokoneiden huoltoa ja asennuspalveluita sekä Herttoniemen toimipisteestä että asiakaskäynteinä pääkaupunkiseudulla.