(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija / Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme markkinointisuunnittelijaa / Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa

Sykkiikö sydämesi digitaalisuudelle ja kokeilevalle markkinoinnille? Etsimme Varman markkinointitiimiin vahvistusta ja henkilöä, joka tietää miten asiakkaita puhuttelevia markkinoinnin konsepteja rakennetaan, erityisesti digitaaliseen maailmaan. Tiedät, mikä konvertoi kauppaa ja uskallat rohkeasti kokeilla uutta. Markkinointiautomaatio ja digitaalisen markkinoinnin työkalut ja toimintatavat ovat sinulle tuttuja. Olet taitava sisällöntuottaja ja kirjoittaja, joka hallitsee visuaalisuuden lisäksi sujuvan ja asiakasta puhuttelevan viestin rakentamisen eri kanavissa. Tulosten mittaaminen ja analysointi toimenpiteiden kehittämiseksi on sinulle luonteva osa työtä liiketoiminnan tukemisessa. Osallistut mielelläsi myös markkinoinnin perustehtäviin, kuten myyntimateriaalien tekemiseen, uutiskirjeiden toimitukseen, tapahtumatuotantoon ja kumppanien johtamiseen.


Olet toimeen tarttuva ja saat aikaan tulosta. Siedät rutiineita samalla kun kehität uutta. Projektityöskentely on sinulle ennestään tuttua ja haastavatkin tehtävät hoidat määrätietoisesti loppuun asti.Haluat kehittää ja kehittyä itse. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Alan soveltuva koulutus (AMK) ja aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä antavat hyvän pohjan tulokselliselle työskentelylle.    

 
Tarjoamme sinulle kehittyvän ja monipuolisten mahdollisuuksien työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Varman ja sen asiakkaiden menestymiseen. Pääset laittamaan peliin oman persoonasi markkinoinnin tulevaisuutta rakentaessasi. Osastolla töitä tehdään ilolla ja intohimolla ja meillä osataan pitää hauskaa arjessa. Perehdytämme sinut hyvin toimialaan, joten aiempi kokemus työeläkealasta ei ole välttämätöntä. Huolehdimme myös jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestäsi. Tehtävä on vakituinen.


Varmalaiset ovat työstään ja osaamisestaan ylpeitä asiantuntijoita. Arvostamme työkavereitamme, hyvää johtamista sekä mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Vastuullisuus näkyy arjessamme muun muassa modernista työkulttuurista sekä varmalaisten työkyvystä, kehittymisestä, yhdenvertaisesta kohtelusta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa ja vapaus tehdä työtämme siellä, missä se on tehokkainta. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso uusi videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.

Jos haluat kääriä hihasi ja tehdä tuloksellista työtä, jossa kädenjälkesi saa näkyä, täytä hakemus jo tänään. 
 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Haikonen 040 843 1094 torstaina 12.9. klo 15-16.30 ja torstaina 19.9. klo 11.30-12.30.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 21.9.2019.