(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisuunnittelija B2B-markkinointi, Helsinki, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Tule mukaan mahtavaan Valiojengiin! Haemme markkinointisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen luomaan Valiolle parasta asiakaskokemusta sekä tukemaan Valion myyntiä markkinointiviestinnän keinoin. 

Markkinointisuunnittelijana tehtävänäsi on toteuttaa Valio Food Solutions asiakkuusmarkkinointiin tarvittavia markkinointitoimenpiteitä sekä Suomen, että kansainvälisten yritysasiakkaiden myynnin tukemiseksi ja parhaan asiakaskokemuksen rakentamiseksi. Kotimaassa tämä asiakaskunta koostuu HoReCa- ja teollisuusasiakkaista ja kansainvälisessä myynnissä teollisuusasiakkaista.

Tehtävässä vaadittava osaaminen:
- Soveltuva vähintään AMK-tason koulutus (esim. kaupalliselta tai matkailu- ja palveluliiketoiminnan alalta)
- Vähintään muutaman vuoden kokemus työstä asiakasmarkkinoinnin parissa
- Hyvät projektinhallintataidot
- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- Hyvä visuaalinen silmä
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)
- Aikaansaava ja aktiivinen asenne sekä kyky toimia nopeatempoisessa ja vaihtelevassa toimintaympäristössä

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Pääset haastavaan ja vastuulliseen rooliin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimenkuvaasi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 31.1.2021 asti.

Lisätietoja tehtävästä: asiakaskokemuspäällikkö Pekka Rantamoijanen kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, tavoitat hänet numerosta 050 398 7372 seuraavina ajankohtina 7.11. klo 9-12; 11.11. klo 12-16 ja 14.11. klo 12-16.

Hakuohjeet: Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 17.11.2019 mennessä hakulinkin kautta. Haethan pian, koska alamme käydä hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Lisätietoa meistä: www.valio.fi , www.valio.fi/ammattilaiset sekä valio.com

Hakusanat: työpaikat markkinointi, työpaikat Helsinki