(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTISPESIALISTI, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Oy Husqvarna Ab on osa maailmanlaajuista Husqvarna-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto-, ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden valmistajista. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna-, Jonsered-, Klippo-, Gardena-, ja McCulloch-tuotemerkeillä. Liikevaihto oli vuonna 2019 54 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Oy Husqvarna Ab:ssa on 40 ja jälleenmyyjiä Suomessa yhteensä noin tuhat.

Husqvarna vahvistaa joukkoaan ja etsii nyt markkinointitiimiinsä energistä ja työstään innostunutta MARKKINOINTISPESIALISTIA. Tehtävään valittava henkilö työllistyy Husqvarnan työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Tehtävääsi kuuluu päivittäin markkinoinnin koordinointi, suunniteltujen kampanjoiden implementointi sekä liiketoiminnan tukeminen. Odotamme sinun hallinnoivan ja toteuttavan markkinoinnin suunnitelmia laajasti useammassa kanavassa yhtäaikaisesti mm. sosiaalinen media, verkkosivut, markkinointimateriaali. Lisäksi pääset toteuttamaan eri toimintoja kuten markkinointikampanjat, sisällön tuottaminen ja julkaiseminen. Olet vastuussa markkinoinnin työkalujen hallinnasta ja näiden mahdollisesta kehittämisestä sekä uudistamisesta. Päivittäin pääset työskentelemään yhteistyössä myynti- ja markkinointitiimiemme tukena sekä muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toivomme myös sinulta tuoreita ideoita ja näkemystä markkinointimme tulevaisuuden näkymiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa kokemusta sisällön tuottamisesta ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä kansainvälisessä ympäristössä. Asiakas on aina työmme keskiössä, joten asiakaskeskeinen asenne on ensisijaisen tärkeää. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta. Lisäksi odotamme sinulta viestintä- ja esiintymistaitoa sekä sujuvaa suomen, hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielten osaamista, MS Office- ja verkkopohjaisten -ohjelmien käyttötaitoa, oma-aloitteista, positiivista ja tehokasta työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä kuluttajatuoteyrityksessä, modernin työympäristön, sekä kokeneen ammattilaisorganisaation tuen. Lisäksi toivomme saavamme sinusta aidon tiiminjäsenen! Arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyjä. Työskentelytyylimme on systemaattinen, sopivan itsenäinen ja proaktiivinen. Joukkomme on iloinen ja hyvää draivia omaava - tervetuloa joukkoomme!

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruimtent Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.