(Poistunut julkaisusta)

Markkinointispesialisti Espooseen Oy SKF Ab:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Omaatko vähintään kahden vuoden kokemuksen markkinoinnista tai markkinointiviestinnästä? Kiinnostaako markkinoinnin toteuttaminen osana B2B -myyntiprosessia? Etsimme asiakasyrityksellemme Oy SKF Ab:lle kokoaikaista markkinointispesialistia Espooseen. Tehtävässä vastaat markkinointistrategian- ja budjetin määrittelystä ja hallinnoinnista sekä toteutat myyntitavoitteisiin perustuvaa markkinointia. Tehtävä sopii markkinoinnin ammattilaiselle, jolla on monipuolista kokemusta markkinoinnin tehtävistä ja kiinnostusta teollisuuden alasta.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista markkinointispesialistia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Oy SKF Ab:lla.
TYÖNKUVA
Toimenkuvaasi kuuluu laajasti markkinointispesialistin työt, kuten markkinointistrategian määritteleminen ja markkinointibudjetin hallinta SKF: n teollisuus- ja voitelumyyntiyksiköille Suomessa. Toteutat myyntitavoitteisiin perustuvaa markkinointia ja B2B-myyntiä vaikuttamalla eri päätöksentekijöihin ostoprosessin kaikissa vaiheissa. Tässä tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä myyntitiimien, pohjoismaisen markkinointiryhmän ja SKF Groupin markkinointitoimintojen kanssa.

Luot lisäksi markkinointiautomaatio-kampanjoita ja hallinnoit SKF yhtymän kautta tulevia kansainvälisiä kampanjoita Suomen markkinoilla. Työtehtävät sisältävät erilaisten sisältöjen luomista ja julkaisemista, kuten sosiaalisen median julkaisut, blogipostaukset, lehdistötiedotteet ja esitteet. Toimenkuvaan kuuluu myös asiakastapahtumien ja näyttelyiden järjestäminen sekä yrityksen verkkosivuston hallinta ja päivittäminen. Työ sisältää satunnaisia matkustuspäiviä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Markkinointistrategian määritteleminen ja markkinointibudjetin hallinta Suomessa
* Myyntitavoitteisiin perustuvan markkinoinnin toteuttaminen ja B2B-myynti
* Erilaisten sisältöjen luominen ja julkaiseminen
* Yhteistyö sisäisesti ja tiedottaminen ulkoisesti sekä tapahtumien järjestäminen
* Yrityksen verkkosivuston hallinta ja päivittäminen


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä osana kansainvälistä tiimiä, koska kollegoitasi on myös Pohjoismaissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulutus. Sinulla on vähintään kahden vuoden ajalta aikaisempaa työkokemusta markkinoinnista tai markkinointiviestinnästä. Aikaisempi työkokemus ja koulutuksesi antaa sinulle ymmärrystä nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja käytännöistä.

Hakijana omaat hyvän kirjoittamis- ja esitysosaamisen. Viestit sujuvasti erilaisille kohderyhmille ja ymmärrät CRM-käytäntöjä. Koska SKF toimii teollisuuden alalla, työtehtävässä vaaditaan lisäksi teknistä orientoitumista, kokemusta teollisuudesta tai kiinnostusta aihealueeseen ja halu oppia siitä. Sinulla on käytännönläheinen, työtä pelkäämätön ja asioita eteenpäin vievä ote työhön. Persoonaltaan ideaalihakijamme on joustava ja omaa hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, koska tuotat tekstiä kummallakin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulutus
* Vähintään kaksi vuotta aikaisempaa työkokemusta markkinoinnista tai markkinointiviestinnästä
* Ymmärrys nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja käytännöistä
* Hyvä kirjoittamis- ja esitysosaaminen
* Kokemusta teollisuudesta tai kiinnostusta ja halua oppia siitä
* Käytännönläheinen ja asioita eteenpäin vievä persoona sekä hyvät ryhmätyöskentelytaidot
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on hyvä ruotsin kielen taito tai taitoja graafisesta suunnittelusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk

Paikka: Linnoitustie 11, 02600 Espoo. Työ sisältää satunnaista matkustamista.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.