(Poistunut julkaisusta)

Markkinointisihteeri
Hansea DC Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

MARKKINOINTISIHTEERI

Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen eteläisintä kaupunkia ja viemässä Hankoa maailmankartalle?

Hangon matkailutoimisto hakee markkinointisihteeriä monipuolisiin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin vakituisella työsuhteella.

Etsimme aktiivista markkinoinnin ja viestinnän osaajaa. Tehtäviisi kuuluu mm. verkkosivujen sisällöntuotanto ja ylläpito, viestintämateriaalien suunnittelu sekä teksti-, kuva- ja videosisältöjen tuottaminen eri viestintäkanaviin. Kokemus digitaalisten markkinointikampanjoiden toteuttamisesta ja seurannasta on eduksi. Työkuvaasi sisältyy myös asiakas- ja myyntineuvottelijan tehtäviä.

Menestyksekkäänä hakijana sinulla on kaupallisen tai viestinnän alan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on osaamista ja työkokemusta markkinoinnin alalta varsinkin sosiaalisen median parissa. Työssäsi käytät työkaluja kuten Photoshop, InDesign, Mailchimp ja Microsoft Office.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, vahvaa sosiaalisen median osaamista sekä kokemusta tarvittavien ohjelmien käytöstä. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Jos tämän lisäksi olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja markkinointihenkinen, olet etsimämme henkilö.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.11.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen jon.lindstrom@hanko.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa matkailupäällikkö Jon Lindström, jon.lindstrom@hanko.fi, puh. +358 50 384 8388 tai Hansean hallituksen varapuheenjohtaja Rabbe Lindholm rabbe@surfnet.fi, puh. +358 45 239 0847. Tietoa Hangon matkailusta löytyy verkkosivustolta www.visithanko.fi.

Hangon matkailutoimistosta ja matkailun kehityksestä vastaa Hangon kaupungin omistama yhtiö Oy Hansea DC Ab. Hanko on idyllisen pieni mutta vilkas ja tapahtumarikas Suomen eteläisin kaupunki. Hanko tunnetaan aurinkoisena rantakaupunkina ja kuvankauniina lomakohteena. Hangon matkailutoimisto palvelee kaupungin arviolta 350.000 vuosittaista matkailijaa ja toimii Hangon näyteikkunana maailmalle. Hangon kasvavan matkailun kokonaisliikevaihto on arviolta lähes 60 miljoona euroa vuodessa.