(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipainotteinen sisällöntuottaja, äitiysloman sijaisuus
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019
Haemme markkinointihenkistä sisällöntuottajaa Elisan Yritysasiakkaat-yksikköön Online-myyntitiimiin ja asiakasviestinnän vahvistukseksi!

Oletko sinä sisällöntuotannon osaaja, ja haluat työskennellä yritysasiakasviestinnän parissa? Pursuatko uusia ideoita, etkä pelkää tuoda mielipiteitäsi esille? Mikäli vastasit kyllä, voi tässä olla täydellinen paikka juuri sinulle! Mielekkäiden työtehtävien lisäksi Elisa tarjoaa sinulle huipputiimin ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi tielläsi alan ammattilaiseksi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit sisällöntuottajana yritysviestinnän parissa. Tehtävässäsi korostuu myynnillinen ja markkinoinnillinen sisältö, joka on suunnattu Elisan yritysasiakkaille.

Tarjoamme


* Inspiroivan ja kehitystäsi tukevan tiimin ympärillesi
* Innostavan ja mielenkiintoisen työympäristön
* Tilaisuuden olla osa digitaalista murrosta ja seurata kuinka uudet palvelut syntyvät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Kaupallisen tekstin tuottaminen onlinen lainalaisuudet ymmärtäen
* Online-myynti- ja markkinointipäälliköiden tukeminen mm. kampanjoiden laskeutumissivustojen sisällön ja tekstin ideoimisessa ja toteuttamisessa
* Tekstisisällön suunnittelu ja toteutus
* Erilaiset asiakasviestinnän tehtävät, kuten ohjeiden, tukisivujen yms. muun asiakaspalvelullisen tekstin verkkokirjoittaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Kokemusta kaupallisesta markkinoinnista, viestinnästä ja sisällöntuotannosta
* Kokemusta verkkosisällön tuottamisesta
* SEO osaamista ja analytiikan ymmärrystä
* Kokemusta Photoshop-kuvankäsittelyohjelmasta
* Sujuva kirjallinen suomen- ja englannin kielen taito


Lisäksi eduksi katsotaan:


* Ymmärrys hakukoneystävällisistä sisällöistä ja -optimoinnista sekä sivustoseurannasta * Osaamista markkinoinnin järjestelmistä, kuten julkaisualustoista ja sähköpostimarkkinoinnin lähetysjärjestelmistä.
* Aiempi kokemus yhteistyöstä media- ja mainostoimistojen kanssa
* Seuraavien järjestelmien hallinta: Adwords, Smartly, Doubleclick ja Analytics


Muuta tietoa


* Aloitus: Viimeistään marraskuun alussa
* Kesto: 31.12.2020 (äitiysloman sijaisuus)
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elisan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Elisa on Suomessa alansa markkinajohtaja ja merkittävä uusien digitaalisten palveluiden tuottaja. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen.