Markkinointipäällikkö
TTS Työtehoseura

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Etsimme nyt joukkueeseemme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on vastata TTS Työtehoseuran koulutuspalvelujen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta ja kykenet tuottamaan erilaisia markkinointimateriaaleja sekä printtiin ja verkkoon. Hoidat yhdessä tiimisi kanssa omien verkkosivujemme päivityksiä ja sisältöjä sekä erilaisia markkinointikampanjoita. Yhdessä liiketoimintojemme kanssa suunnittelet ja toteutat heille soveltuvia markkinointitoimintoja. Tehtäväsi sisältää sekä digitaalista että perinteisempää markkinointia. Tehtävää voi hoitaa joustavasti Nurmijärven ja Vantaan toimipisteistä sekä osittain myös etätyönä. Nurmijärven toimipaikkaamme on hyvät kulkuyhteydet ilman ruuhkia yhdessä nopeasti kasvavan kunnan ytimistä.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta kokonaisvaltaisesta ja käytännönläheisestä markkinoinnista. Arvostamme aiempaa työkokemusta koulutustoiminnan parista. Sinulla on osaamista digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisen median alustojen parista sekä markkinoinnin automatisoinnista. Osaat yleisimmät markkinoinnin ohjelmistot esim. InDesign ja Photoshop. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja halua ottaa vastuuta laajoistakin kokonaisuuksista.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn alan ammattilaisten parissa sekä itsenäisen että monipuolisen tehtävän. Pääset työskentelemään innostuneen tiimin, kehitysmyönteisen ja viihtyisän työyhteisön ja joustavan työnantajan parissa. Pidämme huolta ihmisistä ja tarjoamme heille hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, p. 040 560 9585, varmimmin 19.1. klo 14–16, 21.1., klo 9–11 ja 25.1. klo 14–16. Soittopyynnöt välittää Arespartnersilta Nina Kuusinen, 044 275 4654. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin avoimet työpaikat kautta 31.1.2022 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot