Markkinointipäällikkö
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Haemme nyt Metsä Fibrelle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässäsi osallistut Metsä Fibren markkinoinnin toteutukseen. Tuotat markkinointimateriaaleja, sekä suunnittelet ja järjestät asiakastapahtumia. Asiakasviestintä kuuluu oleellisena osana tehtäviisi, johon lukeutuvat muun muassa videoiden, asiakaslehtien sekä verkkoartikkeleiden suunnittelu ja toteutus.

Olet mukana markkinoinnin kumppaniverkoston toiminnassa ja sen kehittämisessä. Ylläpidät markkinoinnin työkaluja sekä työstät verkkosivuja yhdessä viestinnän kanssa. Tuot myös oman panoksesi brändin ylläpitoon ja kehitykseen sekä vastaat tavaramerkkien rekisteröinnin toimenpiteistä.

Työpisteesi sijaitsee Espoossa, mutta tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta. Tehtävä on vuoden kestävä vanhempainvapaan sijaisuus. Raportoit tehtävässä Metsä Fibren viestintäjohtajalle.

Millaista osaamista etsimme?

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta markkinoinnista. Tunnet digitalisaation tuomat uudet mahdollisuudet ja esiinnyt sekä viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Etsimme osaajaa ja tekijää, joka tarttuu työhön oma-aloitteisesti ja ennakkoluulottomasti sekä huolehtii asiat loppuun saakka. Lisäksi hyvät yhteistyötaidot ja joustavuus ovat tiimissämme tärkeitä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Tehtävässä on vastuullinen ja monipuolinen toimenkuva sekä laaja toiminta-alue, jossa pääset aidosti vaikuttamaan sahaliiketoiminnan kehittämiseen.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsä Fibren viestintäjohtaja Tiina Tassi, p. 040 833 4811 tai tiina.tassi@metsagroup.com.
 

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 28.7.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot