Markkinointipäällikkö

Indoor Group Oy / Asko
Tietoa tehtävästä

Markkinointipäälliköksi Askoon

Oletko vähittäiskaupan markkinoinnin osaaja ja haluat päästä suomalaisen huonekaluikonin, Askon, ytimeen ilahduttamaan ja inspiroimaan asiakkaitamme? Indoorin uuden strategian myötä Askon brändiuudistus on aluillaan ja pääset vaikuttamaan uuden rakentamiseen ja läpivientiin.

Haemme taustaltaan monipuolista markkinoinnin ammattilaista toimimaan osana Indoorin kaupallista tiimiä. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vähittäiskaupan markkinoinnista ja esimiestyöskentelystä. Brändien hallinta ja ulkoisten kumppanien johtaminen on sinulle tuttua. Suhtaudut innolla kehittämiseen ja olet valmiina muokkaamaan nykymalleja sekä ideoimaan uutta. Markkinointipäällikkönä toimit esihenkilönä neljälle markkinoinnin ammattilaiselle johtaen tiimin operatiivista toimintaa.

Sinulla on ymmärrys uusista teknologioista ja niiden hyödyntämisestä mediankäytön murroksessa ja kuluttajakäyttäytymisen muutoksessa. Varmistat niin online kuin offline -markkinointitoimenpiteidemme vaikuttavuuden valituissa kohderyhmissä. Kampanjasisältöjen kaupallistaminen, markkinointibudjetin hallinta ja brändimielikuvan rakentaminen sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihin ovat niin ikään työtehtäviäsi.

Askon markkinointipäällikkönä vastuullasi on:

  • Varmistaa päivittäinen asiakasvirta ja kuukausitavoitteiden saavuttaminen
  • Suunnitella ja seurata kaupallisten toimenpiteiden toimivuutta yhdessä sisäisten sidosryhmien kanssa, reagoida poikkeamiin ja kehittää korjaavia toimenpiteitä
  • Liiketoimintatavoitteita tukevan markkinoinnin kvartaali- ja vuosisuunnittelu sekä toimenpiteet eri medioissa ja viestintäkanavissa.
  • Markkinoinnin kumppanien valinta ja niiden johtaminen.
  • Markkinointiin ja visuaaliseen ilmeeseen liittyvien toimintamallien johtaminen ja ohjaaminen.
  • Markkinoinnin operatiivisen tekemisen johtaminen.
  • Markkinointibudjetin liiketoimintatavoitteita tukeva allokointi medioihin ja vuosikalenteriin.
  • Markkinoinnin mittaroinnin suunnittelu, hyödyntäminen, toteutus ja analysointi sekä viestiminen organisaatiossa.
  • Oman tiimin kehittäminen ja esimiestehtävät.

Ihmisenä olet ennen kaikkea kaupallinen ja teet ratkaisut asiakasvirta ja eurot edellä. Olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja kannustava tiimipelaaja. Suhtaudut innolla kehittämiseen ja olet valmiina muokkaamaan nykymalleja sekä ideoimaan uutta. Olet ajassa elävä tulevaisuuden näkijä ja kuitenkin valmis pistämään kädet saveen ja johtamaan tiimiäsi esimerkillä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Toimit osana kaupallista tiimiä ja raportoit kaupalliselle johtajalle. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Kuninkaalassa.

Tässä rekrytoinnissa meitä avustaa Suorahakutoimisto Oy. Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostiosoitteeseen rekry@suorahakutoimisto.fi 19.4. mennessä.

Lisätiedot: kaupallinen johtaja Anna Seppälä anna.seppala@indoorgroup.fi tai puh. 040 5373574 keskiviikkona 14.4. klo 15:30 – 17:00 tai torstaina 15.4. klo 8:00 – 9:00 välisenä aikana.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kaupallinen johtaja Anna Seppälä anna.seppala@indoorgroup.fi tai puh. 040 5373574 keskiviikkona 14.4. klo 15:30 – 17:00 tai torstaina 15.4. klo 8:00 – 9:00 välisenä aikana.

Tietoa työnantajasta