Markkinointipäällikkö
EcoUp Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme joukkoomme markkinointipäällikköä (Oulun toimipiste)

Markkinointipäällikkönä vastaat markkinointiin liittyvien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Olet monipuolinen nykyaikaisen markkinoinnin asiantuntija, jolle erityisesti digitaalinen ja dataan perustuva markkinointi, sisältömarkkinointi sekä sosiaalisen median mainosjärjestelmät ovat erittäin tuttuja. 

Odotamme sinulta vahvaa kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työhön, ja hallitset useiden kokonaisuuksien samanaikaisen toteuttamisen. Työotteesi on ennakoiva ja aloitteellinen, ja lähestyt asioita käytännöllisesti, tuloksia tavoitellen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli…

Olet analyyttinen ja aikaansaava, ja haluat tehdä jotain suurta markkinoinnin saralla. Olet tiimipelaaja, jolla on rohkeutta tuoda esille omat ajatukset ja näkökulmat. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja joustavuutta toimia nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiertotalouskonsernissa, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi sekä edetä urallasi. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja työskentelemään vahvojen brändien parissa. Meillä olet tärkeä osa mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jossa on vauhtia ja innostusta. 

Lisätietoja myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Pyörälä +358 400 884776. Hakemukset 29.11.2020 mennessä osoitteeseen kimmo.pyorala@ecoup.fi 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot