(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme pääkonttorimme markkinointiosastolle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Onko businesslähtöinen markkinoinnin johtaminen intohimosi? Nautitko myös luovien markkinoinnin huippuosaajien johtamisesta? Haluatko vastata yhden Suomen puhutuimman brändin markkinoinnista kokonaisuutena? Ainutlaatuinen tilaisuutesi tulee tässä!

Haemme markkinointipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä mielenkiintoisessa roolissa vastaat kokonaisvaltaisesti Lidlin Suomessa toteutettavasta markkinoinnista ja mainonnasta, markkinointiosaston toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä, budjetista sekä henkilöstöstä.  Olet avaintekijä siinä, miten brändimme tunnetaan. Osasto vastaa kaikesta yrityksemme mainonnan, markkinoinnin ja kampanjoiden toteutuksesta ja on tunnettu rohkeista ideoistaan, yllättävistä kampanjoistaan ja mahtavista kollegoistaan.

Pääset vastaamaan huippuammattilaisten tehokkaasta ja osaavasta tiimistä. Toimit koko osaston esimiehenä ja suorassa alaisuudessasi on kolme kokenutta tiimiesimiestä ja assistentti. Vankalla esimieskokemuksellasi kannustat, innostat ja inspiroit koko osastoa kohti yhteisiä liiketoiminnallisia tavoitteita. Yhdessä tiimien kanssa varmistatte Lidlin brändin positiivisen näkyvyyden ja koordinoitte  mainonnan ja markkinoinnin toimenpiteitä eri sisäisten osastojen kanssa. Pidät markkinointiosastomme kokonaisuuden hyppysissäsi strategisten painopisteiden osalta, ja toimit tärkeänä linkkinä johtoryhmämme ja markkinointiosaston välillä.

Sinulla on valmista näyttöä markkinointiosaston esimiehenä onnistumisesta. Saat ammattilaisten luovuuden lentoon, etkä pelkää laittaa käsiäsi saveen, mutta inspiroidut enemmän busineksen ymmärtämisestä ja ylätasolla markkinoinnin myyntiä tukevasta suunnittelusta ja toteutuksesta.  Olet ulospäinsuuntautunut verkostoituja, joka ottaa mielellään haltuun tilanteen kuin tilanteen. Osaat coachaavalla otteella ohjata tiimiäsi, mutta jauhot eivät mene suuhusi päästessäsi perustelemaan markkinointitoimenpiteitä numeroina johdolle. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta:

  • Relevanttia työtaustaa – sinulla on useamman vuoden kokemus tuloksekkaasta markkinoinnin johtamisesta ja esimiehenä toimimisesta.
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa – ilahdumme erityisesti, jos sinulla on markkinoinnin koulutus
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja ja vuorovaikutustaitoja – olethan valmis perustelemaan näkemyksesi liiketaloudellisesta näkökulmasta sekä johdolle että muille sisäisille sidosryhmille,  mutta myös kunnioittamaan yrityksen antamia raameja
  • Kokemusta projektien organisoinnista ja koordinoinnista – sinulla jos kellä pysyy langat käsissä ja kokonaisuus hyppysissä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista - saksan kielen taito on eduksi

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellistä työtä – pääset vaikuttamaan tuntuvasti yrityksen liiketoimintaan ja maineeseen Suomessa
  • Huipputiimin tuen – sinua vastassa ei ole kivireki vaan joukko sukkelia ja osaavia asiantuntijoita. Lisäksi saat parasta tukea sekä markkinointiin että sen analysointiin konsernin markkinoinnilta Saksasta
  • Vastuuroolin tunnetun brändin markkinoinnissa – tätä tehtävää voi todellakin kutsua ”näköalapaikaksi” kansainvälisen yrityksen markkinointitoimintaan
  • Kilpailukykyisen palkan – lisäksi koulutusmahdollisuuksia, hyvinvointia ja erinomaista työyhteisöllisyyttä
  • Mukavat, modernit työtilat pääkonttorillamme Espoossa – ajatus lentää, kun on avaraa ja valoisaa

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 2.11.2020 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi.  Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Kerro hakemuksessa, koska pystyisit aloittamaan työt.

 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Kaupallinen johtajamme Mikko Forsström (puh. 09 2345 6411) vastaa ilomielin kysymyksiisi tiistaina 27.10. klo 15-16 ja perjantaina 30.10. klo 10-11.