(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

 

 

Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin.  Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari -salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi noin 67 miljoonaan euroon ja vuosittainen kasvu on ollut noin 10%. Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä ja viimeisten viiden vuoden ajan olemme palkanneet pysyvästi noin 50 henkilöä, joka vuosi. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi. 

Tartu hetkeen ja uusiin haasteisiin! Etsimme kasvavaan yritykseemme henkilöä, jonka sydän sykkii rohkeasti uuden luomiselle ruuan parissa. Haemme

Markkinointipäällikköä

vastaamaan Deli markkinan kehittämisestä, kasvusta ja kannattavuudesta. Roolissasi varmistat tuotevalikoiman ja palvelun kehittymisen salaattibaarissa ja palvelutiskissä, vastuullesi kuuluu SalaattiMestari konseptimme.  Tehtävässä olet käytännössä ideoimassa ja toteuttamassa missiotamme Aina jotain uutta - Aina jotain hyvää.  Toimit roolissasi tiiviisti asiakkaiden kanssa ja tehtävääsi kuuluu asiakasverkostojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset kuluttajakäyttäytymisen ja trendien ymmärtämistä, markkinoinnin monipuolista osaamista, kykyä luoda konsepteja ja toteuttaa niitä myös käytännössä. Odotamme sinulta erinomaisia esiintymistaitoja ja kykyä tehdä aikaansaavaa yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Työssäsi olet analyyttinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla pysyy projektit kasassa.  

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Toimitusjohtaja Sami Haapasalmi 044 781 2430  ja Henkilöstöpäällikkö Paula Bodbacka 050 428 3884.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.10.2020 hae tehtävää painikkeen kautta.