(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Etsimme markkinointipäällikköä, jolla on jo näyttöjä onnistuneesta brändin kehittämisestä sekä näkemystä ja kokemusta B2C-palveluiden markkinoinnista. Markkinointipäällikkönä otat vastuun siitä, että asiakkaamme löytävät Lumo-asunnot ja -palvelut oikeista kanavista, verkkokauppamme tavoittaa oikeat asiakassegmentit sekä generoi vuokrasopimuksia ja liidejä tavoitteiden mukaan.

Läheisinä työpareinasi ovat markkinoinnin ja viestinnän tiimin sekä myynnin verrattomat osaajat. Tehtäviisi kuuluvat markkinoinnin budjetointi, suunnittelu, toteutus, tulosten seuraaminen, analysointi ja raportointi. Työssäsi tärkeää on, että langat pysyvät käsissä, perustat tekemisen dataan ja olet tuloshakuinen.

Toivomme sinulta:

  • Noin 5 vuoden kokemusta B-to-C-markkinoinnin tehtävistä
  • Sopivaa tutkintoa, KTM tai vastaava
  • Kokemusta monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta vahvalla digipainotuksella
  • Datapohjaisen työskentelyn kokemusta (Google Data Studio, Power BI)
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Hinkua onnistua yhdessä ja kehittää digitaalista markkinointiamme

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Kojamon markkinointi ja viestintä -tiimissä
  • energiset, osaavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi
  • mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian sopivan löydyttyä. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor puhelimitse ma 7.9. klo 10-11 sekä pe 11.9. klo 14-15 (puh. +358 40 535 9227 ), tai sähköpostitse irene.kantor@kojamo.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.9.2020 mennessä (paikka täytetään ja haku suljetaan heti sopivan henkilön löydyttyä).

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!