(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Sykkiikö sydämesi vaikuttavien markkinointikampanjoiden luomiselle ja toteuttamiselle? Etsimme nyt markkinointipäällikköä kansainväliselle teknologia-alan asiakkaallemme Helsinkiin.

Tehtävässä vastuullasi on kansainvälisen teknologia-alan startupin Suomen markkinoinnista vastaaminen. Luot ja toteutat luovia markkinointikampanjoita asiakkaamme brändin tunnettuuden lisäämiseksi ja autat muuta tiimiä asiakasymmärryksen kartuttamisessa sekä asiakashankinnassa. Vastaat myös kumppanimarkkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä yhteistyöstä markkinointitoimistojen kanssa. Hyödynnät työssäsi eri vaikuttamisen kanavia kuten sosiaalista mediaa, blogeja ja tapahtumia.

Sinä voit olla joko työurasi alkupuolella oleva tai jo kokeneempi markkinoinnin osaaja, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi, KTM) ja vähintään muutama vuosi markkinoinnin työkokemusta. Toivomme kokemusta markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kampanjadatan analysoinnista. Ihannetilanteessa sinulla on jo kokemusta startupissa työskentelystä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan kasvavassa, nuorekkaassa yrityksessä uuden liiketoiminnan parissa. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja työsopimus solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi sekä englanninkielinen CV:si oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 13.7.2020. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen. Tiedustelut puhelimitse ti 7.7. klo 9-10 tai ke 8.7. klo 15-16 (p. +358 44 033 4356) tai sähköpostilla sanna.minkkinen@barona.fi.

Tiedustelut puhelimitse ti 7.7. klo 9-10 tai ke 8.7. klo 15-16 (p. +358 44 033 4356) tai sähköpostilla sanna.minkkinen@barona.fi.