(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Den Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Oletko ”can do” -asenteella liikkeellä oleva tiimipelaaja ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on aito palo kehittää liiketoimintaa markkinoinnin keinoin? Onko sinulla myös tahtoa kehittyä ja kykyä mukautua nopeasti muuttuvassa ympäristössä?

Etsimme sinua energinen ja idearikas MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi olet vastuussa Talliosakkeen Suomen ja Ruotsin liiketoimintojen markkinoinnista. Talliosakkeen markkinoinnin tehtävä on johtaa brändiä yhdessä liikkeenjohdon, myynnin ja vuokrauksen kanssa. Luot ja vahvistat Talliosakkeen mielikuvaa, ymmärrät ja ohjaat asiakassegmenttejä sekä hankit liidejä myynnille ja vuokraukselle. Markkinointi on keskeisessä roolissa tehdessämme vuosittaista kymmenien miljoonien liikevaihtoa.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla jo näyttöjä digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta, sillä Talliosakkeen markkinointi perustuu vahvasti digitalisuuteen. Samalla sinulla on draivia uuden rakentamiseen ja ideoimiseen. Tuotat laadukasta sisältöä markkinointikampanjoihin sekä digissä että printissä. Ymmärrät markkinointi- ja myyntiputken periaatteet liidien aikaansaamiseksi ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia. Hallinnoit markkinointibudjettia ja kymmenien kohteiden markkinointia. Tehtävääsi leimaa vahva sidosryhmätyöskentely. Toimit useiden sisäisten tahojen sekä ulkoisten kumppanien, kuten yrittäjä- ja yksityisasiakkaiden sekä sijoittajien kanssa.

Työ on liikkuvaa, sillä et pyöri vain toimistolla vaan jalkaudut kentälle aistimaan asiakkuuksia ja markkinoita. Matkasi ja markkinointivastuusi ulottuu kotimaan lisäksi myös Ruotsiin, missä on huikeat mahdollisuudet ja kasvuodotukset. Erinomaisen suomen kielen lisäksi sinulla tulee olla vahva englannin tai ruotsin kielen osaaminen. Työ on vaihtelevaa eikä kahta samanlaista päivää ole. Koska vauhti on ajoittain kovaakin, sinulla on toivottavasti myös hyvä paineensietokyky. Emme kuitenkaan tee töitä otsa rypyssä, vaan tekemistämme sävyttävät myös nauru ja huumori.

Toimintatapamme on hands on -tyyppinen eli oletamme, että teet kaiken edellä mainitun itsenäisesti. Meillä ei ole tarjota sinulle omaa markkinointitiimiä, mutta sitäkin huikeammat työkaverit. Näin ollen oletamme sinun olevan innovatiivinen henkilö, joka osaa ja uskaltaa kokeilla eikä pelkää epäonnistumisia. Toivottavasti olet vielä nopeasti oppiva ja yhteistyökykyinen tyyppi, joka välittää niin ihmisistä kuin asioistakin. Emme oleta, että osaat kaikkea täydellisesti vaan sitä, että heittäydyt yhdessä tiimimme kanssa kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Meillä on kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Olemme luoneet Talliosake-brändin tyhjästä viime vuosien aikana Suomen suurimmaksi alan toimijaksi.

Tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat. Tartu hienoon tilaisuuteen ja liity osaksi Talliosakkeen ja DENin menestystarinaa. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Pakkalassa.

Barona Luova hoitaa rekrytoinnin. Hae tehtävään mahdollisimman pian tai viimeistään 12.4.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Luovan Tiina Lonka ke 1.4. klo 9 - 10 ja to 9.4. klo 9 - 10 puh. 050 – 534 7909 sekä tiina.lonka@barona.fi.