(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
SYNLAB Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Oletko utelias ja hyvän draivin omaava markkinoinnin ammattilainen, jota puhuttelee työskentely suomalaisten hyvinvointia edistävässä organisaatiossa? Etsimme asiakkaallemme SYNLAB Suomelle MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Kivihakaan.

Mitä etsimme – tehtäväsi pähkinänkuoressa:

Vastaat SYNLAB Suomen markkinoinnista ja pääset kehittämään sekä kasvattamaan brändin tunnettuutta. Suunnittelet, kehität ja toteutat yhdessä tiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa markkinointikonsepteja ja kampanjoita. Olet vastuussa myös markkinointisuunnitelmasta ja -budjetista, sisällöntuotannosta sekä mediaostoista. Pidät aktiivisesti huolta SYNLAB Suomen eri toimipisteiden käyttöasteesta ja teet niihin kohdistuvaa markkinointia tiiviissä yhteistyössä myynnin ja tuotannon kanssa.

Mitä odotamme sinulta:

Tehtävässä arvostetaan uteliaisuutta, luovuutta ja tuloksellista ajattelutapaa. Olet itseohjautuva tiimityöskentelijä ja viihdyt mielelläsi osana isoakin työyhteisöä. Olet myös kehitysorientoitunut ja sinulla on intoa sekä motivaatiota rakentaa uutta. Eduksi lasketaan, jos sinulla on sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä kriisiviestinnän osaamista.

Tärkeää on, että sinulla on kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä markkinoinnin eri keinoista. Ymmärrät myös tuloksellisen markkinoinnin merkityksen liiketoiminnan kehittämiselle ja sinulla on kokemusta mediaostamisesta. Kokonaisuuksien hallinta sekä ”kädet savessa” -työskentely on sinulle luontaista.

Ideaalihakijalla on vähintään viiden vuoden työkokemus markkinoinnin vastuullisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englannin kielen hallintaa.

Mitä tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden kehittää työnkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksesi suuntaan. Pääset vaikuttamaan SYNLAB Suomen brändiin ja sen kehittämiseen. Vastuullisen ja luottamuksellisen työkulttuurin sekä vahvan ja asiantuntevan tiimin tuen. Osaamistasi vastaavan palkkauksen.

Työn aloitus on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 6.3. mennessä. Rekrytointia hoitaa Barona Luova. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lonka tiina.lonka@barona.fi tai 050 534 7909, 25.2. klo 15-16, 28.2. klo 13-15 ja 4.3. klo 9-11.