(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Finnkino Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Markkinointipäällikkö

“Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need.”-Fight Club (1999)

Tyler saattoi olla oikeassa, mutta kukapa ei rakastaisi elokuvia? Nyt Finnkinolla on tarjolla työ, jota tulet varmasti rakastamaan, markkinoiden tuotteita joita kaikki rakastavat! Haemme innostavaa ja tuloksennälkäistä markkinointipäällikköä luotsaamaan nelihenkistä tiimiä, joka vastaa Finnkinon B2C- ja B2B-markkinoinnista.

Yhdessä tiimin ja yhteistyökumppanien kanssa kehität ja koordinoit Finnkinon palvelu- ja markkinointikonsepteja, suunnittelet ja toteutat moninaisia kampanjoita, kehität entistä tuloksellisempaa markkinointia, pidät kollegat ajan tasalla markkinointisuunnitelmista, kehität koukuttavia sisältöjä ja virittelet erilaisia yhteistyökuvioita mm. elokuvalevittäjien, jälleenmyyjien ja mainostajien kanssa.

Edistät tottuneesti useita projekteita samanaikaisesti ja viihdyt hektisessä ja vauhdikkaassa työympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto ja ymmärrät tuloksellisen markkinoinnin merkityksen liiketoiminnan kehittämiselle. Seuraat analytiikkaa sujuvasti ja pyrit jatkuvaan kehittämiseen kaikessa tekemisessä.

Sinulla on kenties aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä tai coachingista, tai ainakin olet proaktiivinen ja empaattinen tyyppi jolla on vilpitön halu kehittää johtamistaitojaan.

Tässä vastuullisessa roolissa pääset kehittämään Finnkinon brändiä, markkinointiviestintää ja maailman mukavimman tiimin osaamista elämyksellisimmällä toimialalla. Vastaat mm. markkinoinnin työnohjauksesta, markkinointibudjetista ja mediaostoista. Markkinointi- ja verkkokauppatiimien lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten teattereiden esimiesten, jälleenmyyjäverkostojen ja levitysyhtiöiden kanssa.

Mitä odotamme?

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta liikenteenohjauksesta, mediaostamisesta, kumppanien hallinnasta ja laajamittaisista kampanjakokonaisuuksista.
  • Ratkaisukeskeisyyttä ja paloa liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Suunnitelmallisuutta ja erinomaisia projektinhallintataitoja.
  • Hallitset web-analytiikan ja tulkitset kampanjaraportteja sujuvasti.
  • Jaat kanssamme innostuksen elokuvia ja alaa kohtaan.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme?

  • Elokuvaedun sekä muut yrityksemme edut.
  • Innostuneet ja taitavat työkaverit sekä rennon työilmapiirin.
  • Monipuoliset ja haastavat tehtävät ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana ja esimiehenä.
  • Joustavan yrityskulttuurin.

Tehtävä on määräaikainen, alustavasti vähintään 18 kk sijaisuus, nykyisen markkinointivastaavan siirtyessä konsernin sisällä projektitehtäviin. Hae tehtävää 23.2. mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona Luova. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiina Lonka, 050 534 7909, tiina.lonka@barona.fi

”May the odds forever be in your favour.” –Hunger Games