(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Bygghemma Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Oletko visuaalinen ja tavoitteellinen Markkinointipäällikkö? Haluat tehdä töitä Suomen mageimpien kodinrakentamisen verkkobrändien kanssa? Tule meille Tampereelle, Helsinkiin tai Riihimäelle. 

Saat laittaa peliin oman persoonasi Suomen suurimpien kodinrakentamisen alan verkkokauppojen Netraudan ja Taloon.comin markkinoinnin tulevaisuutta rakentaessasi. Tärkeässä roolissa on markkinointitiimin lähimpänä esimiehenä toimiminen ja tiimin luotsaaminen parhaaseen mahdolliseen tulokseen yhdessä markkinointijohtajamme kanssa. Olet mukana monipuolisissa markkinoinnin projekteissa ja saat mielenkiintoisen työtehtävän, joka tarjoaa haasteita ja tilaa villeillekin ideoille. Perehdytämme sinut hyvin toimialaan, joten aiempi kokemus kodinrakentamisen alasta ei ole välttämätöntä.

Etsimämme henkilö on työskennellyt monipuolisesti markkinoinnin eri tehtävissä. Olet graafisesti lahjakas ja kenties työskennellyt ADnä tai graafisena suunnittelijana. Projektipäällikön tehtävät ja esimiehenä toimiminen on sinulle ominaista. Toimit tiimin lähimpänä esimiehenä ja olet myös tekijä itse. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa esimieskokemusta mutta sitäkin enemmän halua kehittää itseäsi tiimin esimiehenä. Tehtävässä menestyminen vaati erityisesti can do & hands on -asennetta, sillä toteutat tehtäviä paljon myös itse. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Omaat hyvän resilienssin - kestät painetta ja aikatauluja. Muutos on ainoa pysyvä ja sukkuloit joustavasti tehtävästä toiseen intohimonasi toteuttaa ylivoimaista sisältömarkkinointia ja poikkeuksellisen menestyviä kampanjoita. Kommunikoit sujuvan monipuolisesti niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Ei myöskään haittaa vaikka luovuutesi lisäksi osaisit analysoida kaupallisia avainlukuja.

Työskentelet yhteistyössä markkinointijohtajamme, tuotepäällikkötiimin, laajan tavarantoimittajaverkoston sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat mm:

 • Markkinointitiimin resurssoinnin suunnittelu ja esimiestehtävät
 • Eri markkinointiprojektien hallinta
 • Verkkokauppabrändien markkinoinnin suunnittelu yhdessä tiimin kanssa sekä itsenäisesti
 • Verkkokauppabrändiemme graafisten ilmeiden kehitystyö
 • Graafisten materiaalien suunnittelu ja toteutus eri medioihin

Toivomme Sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta markkinoinnin tehtävistä
 • Vahvaa graafista osaamista sekä kokemusta graafisen suunnittelijana tai ADna työskentelystä - Adobe Creative Cloud -ohjelmistot tulee olla hallussa
 • Display-mainonnan ja julkaisujärjestelmien sekä verkkokauppasovellusten (Magento) tuntemuksesta on etua
 • Kokemusta tapahtumamarkkinoinnista, sosiaalisen median mahdollisuuksista markkinoinnissa sekä ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista
 • Projektinhallintataitoja ja erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Oma-aloitteista, suunnitelmallista ja idearikasta työskentelyotetta

Työ on päivätyötä ja työtahtiin voi osittain vaikuttaa itse, työ myös joustaa osittaisena etätyönä. Toimenkuvaan kuuluu matkustamista Suomessa eri toimipisteiden välillä. Bygghemmassa pääset aitiopaikalle suomalaisen verkkokauppaliiketoiminnan ytimeen. 

Työn tyyppi: kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Sijainti: Vantaa, Lempäälä, Hämeenlinna tai Riihimäki. Työnkuva edellyttää matkustamista Lempäälän Ideaparkin Showroomiimme, jossa viihtyisät toimistotilat. HUOM! Työn alkaessa Ideaparkin toimipiste toimii aloitus - ja perehdytyspaikkana (ensimmäiset 3kk).

Lisätiedot:

Tämä kuuluu mielestämme sarjaan #greatjobs. Avaa keskustelu tehtävästä lyhyen hakemuksen kautta 10.2. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Päivi Nieminen, puh. 044 0900 803. Päivin tavoitat parhaiten ti 28.1 klo: 14-16, ma 3.2 klo: 11-13 tai ke 5.2 klo: 9-11.