(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Suomen Yrittäjät ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Helsinkiin Mannerheimintielle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko töihin sellaiseen paikkaan, jossa et joudu miettimään, oletko oikealla asialla? Suomen Yrittäjät on tekemässä Suomesta maailman parasta paikkaa olla yrittäjä. Me olemme varmistamassa, että Suomi kasvaa; yrittäjät luovat työtä ja kasvua. Markkinointipäällikkönä markkinoit jäsenyyttämme ja palveluitamme kaikille suomalaisille yrittäjille, etenkin nuorille yrittäjille.

Olet luova ja haluat oppia koko ajan uutta. Kokeilet rohkeasti ja markkinoinnin pirstoutuessa useisiin kanaviin osaat kuitenkin hallita laajaa kokonaisuutta. Toivomme, että olet vahvasti digiorientoitunut. Data ja analysointi kuuluvat visusti työkalupakkiisi. Tiedät, että data voittaa mielipiteet, kun pitää tehdä päätöksiä ja ROI on aina mielessäsi. Kaikkein tärkeintä on asiakasymmärrys ja -analytiikka.

Tämä työ on B2B:n ytimessä. Tämän lähemmäksi suomalaista B2B:tä et pääse todennäköisesti missään. Meillä on suora kontakti 115 000 jäsenyrittäjäämme, joiden määrää haluamme kasvattaa.

Kielitaito on näissä tehtävissä välttämättömyys: ilman englantia ei pärjää ja ruotsi on plussaa. Arvostamme korkeakoulututkintoa.

Työnantajasi on Suomen Yrittäjien Sypoint Oy. Yhtiö kustantaa lehtiä ja verkkopalveluita, järjestää tapahtumia ja koulutusta sekä myy palkitsemistuotteita. Jäsenyyden lisäksi markkinoit myös näitä tuotteita, tapahtumia ja palveluita.

Kyseessä on opintovapaan sijaisuus n. 1,5 vuodeksi. Toivomme, että pystyt ottamaan tehtävän vastaan mahdollisimman pian, mieluiten viimeistään helmikuun aikana.

Yrittäjien viestinnässä ja markkinoinnissa työskentelee 15 rautaista ammattilaista. Meillä pääset tekemään ja työlläsi on oikeasti merkitystä Suomen tulevaisuuden kannalta. Suomen Yrittäjistä löydät lisää tietoa osoitteessa www.yrittajat.fi

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 23.12.2019 mennessä osoitteeseen rekry@yrittajat.fi. Haastattelut alkavat loppiaisen jälkeen.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi viestintäjohtaja Taru Jussila.

Yhteydenottopyynnöt sähköpostitse kristiina.nyholm@yrittajat.fi.  Häneltä voi myös pyytää soittoaikoja illoille.