(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Radisson Blu Hotels

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä, jotka haluavat onnistua. Etsimme parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme innostavan työympäristön lisäksi S-ryhmän monipuoliset ja laajat henkilöstöedut.

Etsimme nyt joukkoomme palvelufilosofiastamme innostunutta Markkinointipäällikköä

Tehtäviisi kuuluu kansainvälisen Radisson Blu -hotelliketjun markkinointikonseptien ja monikanavaisten kampanjoiden toteutus ja jalkautus yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat markkinointioperaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä liiketoimintajohdon sekä kaupallisen tiimin kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta sekä B2B että B2C markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, energistä ja innostunutta työotetta ja palavaa nälkää tehdä vaikuttavaa markkinointia. Yes I can -palvelufilosofiamme tuntuu omaltasi ja se hehkuu tekemisessäsi ja asenteessasi. Olet kiinnostunut markkinoinnin automaatiosta ja sinulla on ymmärrystä hakukone- ja verkkomarkkinoinnin suunnittelusta, optimoinnista ja kehityksestä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle innostavan työn kansainvälisen hotellikonseptin parissa, mahtavan kaupallisen tiimin ympärilläsi sekä laajat urapolut ja verkostot S-ryhmän sisällä. Meillä nautit Suomen laajimmista henkilökuntaeduista. Henkilökunta-alennusta saa useammista paikoista, kuin missään muualla. Työterveyshuolto ja muu huolenpito hyvinvoinnistasi kuuluu asiaan. Johtamislupauksemme ovat Uskallan, Arvostan ja Toteutan. Hymy, kiitos ja työkaverin auttaminen on osa jokaista työpäiväämme, meillä rakennetaan porukalla iloista työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Timo Vepsäläinen puh. 050-401 2318 to 21.11. klo 16-17 ja to 26.11. klo 17-18.
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 1.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.