(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
KiiltoClean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme nyt KiiltoClean Oy:n kuluttajaliiketoiminta -yksikköön päivittäistavarakaupan kuluttajabrändien ammattilaista markkinointipäällikön tehtävään


Tehtävänkuva:

Markkinointipäällikkönä vastaat kuluttajabrändien markkinoinnin kokonaisuudesta: suunnittelusta, budjetoinnista, toteutuksesta ja seurannasta. Keskeinen tavoitteesi on kasvattaa kuluttajabrändien vetovoimaa, markkinaosuutta, myyntiä ja kannattavuutta kuluttajalähtöisesti yhdessä yksikön henkilöstön kanssa. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa brändikonsepteista ja tuoteportfolion elinvoimaisuudesta. Ohjaat media- ja myymälämarkkinointia sekä toimit asiantuntevan brand manager -tiimin esimiehenä. Raportoit tehtävässä kuluttajaliiketoimintayksikön johtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, oston ja viestinnän kanssa. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kuluttajabrändien rakentamisesta päivittäistavarakaupassa sekä kokemusta mainos- ja mediatoimistoyhteistyöstä. Sinulla on vahva osaaminen ja ymmärrys digitalisoituvan maailman mahdollisuuksista sekä kokemusta sen hyödyntämisestä käytännössä. Haluat toimia esimiesasemassa ja sinulla on valmiudet tehokkaaseen sekä laadukkaaseen projektijohtamiseen. Tehtävässä menestymisen kannalta analyyttisyys, järjestelmällisyys sekä esiintymis-, kommunikaatio- ja yhteistyötaidot ovat keskeisiä ominaisuuksiasi. Toimit tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös saumattomasti osana tiimiä. KiiltoClean tarjoaa dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti. Olemme savuton työpaikka. 

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan vakaalla pohjalla toimivassa perheyrityksessä
- Asiantuntevan brand manager -tiimin johdettavaksesi
- Dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön
- Modernit työtilat keskeisellä paikalla Ruoholahdessa
- Mahtavan, innostuneen ja kannustavan työporukan

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esim. KTM
- Aikaisempaa kokemusta kuluttajabrändien rakentamisesta päivittäistavarakaupassa
- Kokemusta mainos- ja mediatoimistoyhteistyöstä sekä ymmärrystä digitalisoituvan maailman mahdollisuuksista
- Halua toimia esimiestyössä ja valmius tehokkaaseen sekä laadukkaaseen projektijohtamiseen
- Analyyttinen, järjestelmällinen ja määrätietoinen työskentelyote sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 13.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.