(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Satakunnan Osuuskauppa, Tukitoiminnot, Konttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme markkinointipäällikköä Satakunnan Osuuskauppaan

Markkinointipäällikkönä työskentelet yhteistyössä markkinointiamme toteuttavien sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa varmistaen liiketoiminnan sekä osuuskaupan tavoitteiden saavuttamisen. Vastaat annetulla budjetilla ja aikataululla vastuullasi olevien markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja seurannasta. Tukenasi tässä on viestintäjohtaja, toimialojen markkinointivastaavat ja liiketoiminta.

Toimit kiinteässä yhteistyössä toimialojen markkinointivastaavien kanssa suunnitellen ja toteuttaen kehittävällä otteella liiketoimintojen ja asiakasomistajuuden monikanavaista markkinointia. Otat uusimmat markkinoinnin välineet haltuun ja huomioon markkinoinnin suunnittelussa uudistaen samalla koko ajan markkinointiamme.

Työsi markkinoinnin parissa tukee osuuskaupan arvoja ja visiota sekä asiakasomistajuuden tavoitteita. Datan analysointi ja hyödyntäminen on osa työtäsi.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla pitää olla näkemystä ja usean vuoden kokemus monikanavaisten markkinointikampanjoiden menestyksekkäästä läpiviemisestä. Sinulla on hallussa markkinoinnin uusimmat välineet sekä perustekemiset, ja mielellään vähintään AMK-tasoinen alan koulutus. Tapahtumatuotanto on sinulle tuttua. Osaat viestiä ja johtaa tekemisiämme myös sisäisesti. Olet aktiivinen, systemaattinen ja ratkaisukeskeinen markkinoinnin ammattilainen, kykenet viemään itsenäisesti montaa rinnakkaista projektia eteenpäin. Toimit viestintäjohtajan alaisuudessa, työpisteesi sijaitsee osuuskaupan konttorilla Porin Mikkolassa. Työsi vie sinua myös eri puolille toimialuettamme.

Tarjoamme valitulle mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtävän, sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluita asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on vuodesta 2020 alkaen savuton työnantaja.

Hakuaika tehtävään päättyy su 20.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Leena Mettälä sähköpostitse leena.mettala@sok.fi ja puhelimitse ma 14.10. klo 13-15 ja ti 15.10. klo 8-10 välisenä aikana, p. +358 29 009 6020.