(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Turvallinen ja tunnettu asiakasyrityksemme etsii uuden tuotteensa tuotetiimiin kokenutta ja visionääristä markkinoinnin ammattilaista täysin uuteen rooliin. Oletko halukas tarttumaan haasteeseen?

Tehtävässä olet vastuussa asiakkaamme ”start-upin” markkinoinnista ja viestinnästä kokonaisuudessaan. Vaikka kyseessä onkin start-up -maailma, on taustalla tunnetun brändin tuki ja turva. Tulet siis rakentamaan tuotteen ympärille viestintä- ja markkinointistrategian, sisältäen myös niiden jatkuvan kehittämisen. Taustastasi riippuen voit halutessasi olla mukana asiakassuhteiden hallinnassa.

Toivommekin sinulta vahvaa kokemusta ja näkemystä markkinoinnista ja näyttöjä markkinointistrategioiden luomisesta. Asiakkaamme toimii high tech -tuotteiden ja ratkaisuiden parissa, joten katsomme eduksi aiemman kokemuksen teknologiamaailmasta. Oma kokemus viestinnästä on ehdoton etu, mutta myös esimerkiksi viestintätoimistojen kanssa tehty yhteistyö antaa hyvät valmiudet tehtävässä menestyäksesi.

Asenteeltasi olet oma-aloitteinen ja rohkea, sillä meno asiakkaallamme on hyvin yrittäjähenkistä. Saat siis vastuun ja vapauden olla vaikuttamassa uuden tuotteen markkinointiin ja viestintään, toki unohtamatta muuta tuotteen parissa toimivaa tiimiä. Asiakkaamme toimii myös kansainvälisillä markkinoilla, joten suomen kielen lisäksi toivomme sinulta vahvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta ja olla vaikuttamassa uuden tuotteen liiketoiminnan rakentamiseen. Tehtävä tulee siis varmasti olemaan täynnä haasteita, mutta etenkin myös palkitsevia hetkiä oman käden jäljen konkretisoituessa.

Kuulostaako asetelma mielenkiintoiselta? Laitathan hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian.