(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme markkinointipäällikköä

Tarjoamme monikanavaisen markkinoinnin kokeneelle osaajalle mielenkiintoisen ja yhtiön strategian ytimeen asettuvan työtehtävän. Saat vaikuttaa ja kehittää markkinointia kokonaisvaltaisesti. Vastaat tuloksellisesta ja liiketoimintalähtöisestä markkinoinnin suunnittelusta, toteuttamisesta ja mittaamisesta. Teet työtä tiiviisti oman tiimin lisäksi myynnin, viestinnän, tietohallinnon ja muiden sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Meillä saat käyttää koulutuksen ja kokemuksen kautta kerryttämääsi markkinoinnin ammattiosaamista. Pääset näyttämään, miten digiajassa elävä markkinointi edesauttaa liiketoiminnan kasvua. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi punnitaan niin kumppanien johtamisessa kuin oman ja kollegoiden työn yhteensovittamisessa ja yhdessäohjautuvuudessa. Omaat strategista silmää ja sinulla on kyky sekä tehokkaaseen että järjestelmälliseen kokonaisuuksien hallintaan ja hankkeiden tavoitteelliseen läpivientiin. Innostut uuden oppimisesta ja tunnet paloa laajentaa ja jakaa osaamistasi. Seuraat innokkaasti markkinointiviestinnän muuttuvaa kenttää ja luot aktiivisesti verkostoja kehittääksesi yhtiömme markkinointia kokonaisvaltaisesti.  

Tarjoamme sinulle kehittyvän ja monipuolisten mahdollisuuksien työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Varman ja sen asiakkaiden menestymiseen. Pääset laittamaan peliin oman persoonasi markkinoinnin tulevaisuutta rakentaessasi. Osastolla tehdään töitä ilolla ja intohimolla ja meillä osataan pitää hauskaa arjessa. Perehdytämme sinut hyvin toimialaan, joten aiempi kokemus työeläkealasta ei ole välttämätöntä. Huolehdimme myös jatkuvasta ammatillisesta kehittymisestäsi. Tehtävä on vakituinen.

Varmalaiset ovat työstään ja osaamisestaan ylpeitä asiantuntijoita.Arvostamme työkavereitamme, hyvää johtamista sekä mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Vastuullisuus näkyy arjessammemuun muassa modernista työkulttuurista sekä varmalaisten työkyvystä, kehittymisestä, yhdenvertaisesta kohtelusta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa ja vapaus tehdä työtämme siellä, missä se on tehokkainta. Lue täältä lisää Varmasta työnantajana ja katso uusi videomme Me varmalaiset - Työelämän supersankarit.

Jos haluat kääriä hihasi ja tehdä tuloksellista työtä, jossa kädenjälkesi saa näkyä, täytä hakemus jo tänään. 
 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Haikonen 040 843 1094 torstaina 12.9. klo 15-16.30 ja torstaina 19.9. klo 11.30-12.30.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 21.9.2019.