(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Nordic Progress Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Nykyisen markkinointipäällikön siirtyessä yrityksen sisällä uusien haasteiden pariin, haemme nyt asiakkaallemme kaupan alan vahvan kokemuksen omaavaa markkinoinnin ammattilaista.

Markkinointipäällikkö saa kokonaisvastuun yrityksen markkinointiviestinnästä ja brändin kehittämisestä sovitun strategian mukaisesti. Kaupan yksiköiden markkinoinnin suunnittelu, kampanjat, kuluttajamainonta ja mediaratkaisut ovat osa markkinointipäällikön arkea. Markkinointipäällikkö on vastuussa toimialueensa sidosryhmäyhteistyöstä ja johtaa kuuden henkilön markkinointitiimiä. Hän raportoi suoraan yrityksen toimitusjohtajalle.

Odotamme vahvaa kokemusta kaupan alan markkinoinnin tehtävistä. Kuluttajakaupan tuntemus ja sen lainalaisuuksien ymmärtäminen tukevat tehtävässä menestymistä. Arvostamme erityisesti kokemusta käyttötavarakaupasta. Odotamme lisäksi kaupallista koulutustaustaa ja esimieskokemusta.

Ajattelet ja toimit kaupallisesti ja Sinulla on vahva halu kehittää ja kehittyä myös itse. Viihdyt muuttuvassa, hektisessä työympäristössä ja pidät langat näpeissäsi kiireenkin keskellä.

Tehtävän sijaintipaikka on Kuopio.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla valinnassa avustavalle konsultille, Martti Louhelainen Nordic Progress Oy 0400-558140.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 1.9. mennessä osoitteeseen martti.louhelainen@nordicprogress.fi