(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ
Findus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

vastaamaan Finduksen Suomen markkinoinnista

Markkinointipäällikkönä varmistat kasvun ja kilpailukyvyn jatkuvuuden sekä vahvistat Findus-brändia halutuissa kohderyhmissä ja segmenteissä yhdessä markkinointitiimisi ja Nordic-markkinoinnin kanssa.

Tehtävä

FMCG-alan markkinoinnin vahvana ammattilaisena sinulla on kokemusta ja näyttöä onnistuneesta markkinointistrategian luomisesta ja sen käytäntöön viemisestä. Pääset roolissasi luomaan markkinointistrategiaa Suomen osalta yhdessä konsernin markkinoinnin kanssa sekä vastaat sen paikallisesta implementoinnista. Tehtäväsi yltävät strategisen tason suunnitelmista aina käytännön markkinointisuunnitelmiin, mainonta- ja mediaratkaisuihin, tuoteportfolioon ja kaupallisiin suunnitelmiin saakka. Olet mukana johtamassa tuoteportfoliota, hinnoittelua ja marginaalien kautta kannattavuutta. Konsernin brändistrategialinjauksen ja brändistandardien pohjalta arvioit ja vaikutat eurooppalaiseen tuotevalikoimaan hakien kannattavaa kasvua paikallisesti. Johdat ja tuet markkinointitiimiä saavuttamaan asetetut tavoitteet, kehittämään tuotevalikoimaa sekä uusia innovaatioita ja päivittämään omaa osaamistaan markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Olet myös digitaalisen markkinoinnin ammattilainen ja seuraat markkinatietoa ja kilpailutilannetta osaten analysoida ja hyödyntää markkinadatasta oikeanlaista tietoa liiketoiminnan ja kasvun tueksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin ja globaalin markkinoinnin kanssa raportoiden Findus Finland Oy:n toimitusjohtajalle.

Sinulla on vahva FMCG-kokemus tunnettujen brändien parissa ja selkeät näytöt strategisen tason ratkaisuista ja myynnin kasvattamisesta markkinoinnin keinoin. Olet tuloshakuinen, vastuuntuntoinen, analyyttinen, energinen ja vaikuttava toimeenpanija. Sinulla on soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto. Tulet erinomaisesti toimeen myös englannin kielellä. Omaat erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Projektien vetäminen on sinulla hallussa ja muutenkin osaat suunnitella ja toimeenpanna hankkeet järjestelmällisesti toiset huomioiden ja innostaen. Olet joukkuepelaaja, mutta osaat kantaa myös vastuun päätöksistäsi.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja haastavan mahdollisuuden näyttää kyntesi markkinoinnin ammattilaisena dynaamisessa työyhteisössä. Sinulla on myös aito mahdollisuus siirtyä konsernin sisällä uusiin tehtäviin saaden lisää vastuuta. Tarjoamme myös koko konsernin työkalut, koulutusmahdollisuudet käyttöösi sekä kansainväliset yhteydet. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja rennon työilmapiirin. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja viihtyisään työympäristöön. Konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa loistavien kulkuyhteyksien päässä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 11.8.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14305. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Elisa Puolakka, puh. 040 7131 583.