(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Instru optiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme nyt Nissen-brändille, pääkonttorillemme Espoon Sinimäkeen, Sinua

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään Nissenin brändiä pitkäjänteisesti ja innovatiivisesti. Vastaat strategisella tasolla ketjun brändista ja markkinoinnista sekä käytännön tasolla kampanja- ja viestintäsuunnittelusta. Kehität myös myymäläkonseptia ja asiakaskokemusta sekä seuraat asiakasvirtoja. Tehtävä on hyvin monipuolinen, joten olet tottunut, että sinulla on monta rautaa tulessa. Tukenasi on markkinointiassistentti ja muu markkinointitiimi. Raportoit markkinointijohtajalle. 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kuluttajabrändien markkinoinnista ja myymäläkonsepteista. Sinulla kokemusta tai ainakin vahvaa kiinnostusta digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan. Olet itsenäinen tekijä, hahmotat kokonaisuudet ja isot linjat, mutta myös operatiiviset asiat tulevat hoidettua. Uskallat uudistaa ja haastaa, pidät langat käsissäsi, toimit hyvässä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti paitsi suomen kielellä, myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle markkinajohtajan arvostetun ja monipuolisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä edetä uralla eteenpäin joko Suomessa tai kansainvälisesti. 

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.7.2019 mennessä.