Markkinointipäällikkö
LeasePlan Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Haemme markkinointipäällikköä

Tehtävänäsi on rakentaa kasvua. Etsimällämme asiantuntijalla on vahvaa kokemusta ja intohimoa tehdä tuloksellista markkinointia ja viestintää. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä myynnin että liiketoiminnan kehittäjien kanssa, joten ymmärrys ratkaisujen rakentamisesta ja myynnistä on etu.

Vastaat sisältöjen tuottamisesta, työkalujen, jakelun ja mittaamisen toteuttamisesta digitaalisissa kanavissa ja muissa myynnin kohtaamisissa. Työhösi kuuluu myös ideoida ja toteuttaa oivaltavia ulostuloja yhdessä asiantuntijoidemme, johdon ja kumppaneidemme kanssa, ja sitä kautta tuottaa laadukkaita liidejä myynnin kasvattamiseksi. Liikkumisen markkina muuttuu nopeasti ja siinä tarvitaan markkinaymmärrykseen perustuvaa näkemystä.


Innostut kinkkisten palvelukokonaisuuksien yksinkertaistamisesta asiakkaille, datasta ja ennen kaikkea tuloksista. Rutiinit ovat sinulle järjestelykysymys, opit nopeasti ja olet sinut erilaisten teknologioiden ja työkalujen hyödyntämisen kanssa. Mm. Salesforce ja Marketing Cloud -osaaminen sekä monipuolinen digimarkkinoinnin ymmärrys on iso etu.

Tehtävä ei ole uusi, ja apunasi on hyvin rakennettu pohja, jota on hyvä kehittää eteenpäin. Osallistut globaalin markkinoinnin työryhmiin ja projekteihin ja toimit luontevasti kansainvälisessä ympäristössä, mutta vastaat itsenäisesti markkinoinnista asiakaslähtöisellä otteella. Olet taitava viestijä sekä englanniksi että suomeksi.

Tiimiisi kuuluu digitaalisen markkinoinnin koordinaattori.

 Tarjoamme Sinulle

  • itsenäisen tehtävän, jossa on jo hyvät perusraamit valmiina
  • kansainvälisen asiantuntijaorganisaation tuen
  • modernin markkinoinnin työkalut
  • mentorin, joka tukee tehtävässä vauhtiin pääsemistä
  • mahdollisuuden kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets viimeistään 4.8.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä LeasePlanin kaupalliselta johtajalta Karri Anderssonilta, p. 050 371 8882, varmimmin tavoitettavissa 26.6. klo 9 - 10 ja 27.6.klo 13 - 14 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttiselta, p. 0400 426 127, varmimmin tavoitettavissa 26.6. klo 16 - 17 ja 12.7. klo 9 - 11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279101
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo