(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Hei sinä uusi markkinointipäällikkömme!

Me markkinoinnin ja viestinnän tiimissä etsimme uutta työkaveria täydentämään innostunutta porukkaamme. Meitä on 8 asiantuntijan erinomainen joukko ja paikka on auki vielä yhdeksännelle.

Markkinointipäällikkö vastaa meillä itsenäisesti Realia Groupin kiinteistönvälitysyhtiöiden (Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys ja Huom! Huoneistomarkkinointi) vahvojen brändien rakentamisesta aina konkreettiseen toteutukseen asti.

Tehtäväkenttääsi kuuluvat markkinoinnin tehtävät budjetoinnista markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen sekä tuloksien seuraamiseen. Olemme keskittyneet viime vuosina vahvasti digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen ja mittaamiseen ja toivommekin, että olet seuraava ROMI-eksperttimme jatkamaan mittaamisen kehittämistämme.

Toimit esimiehenä markkinoinnin asiantuntijalle ja graafiselle suunnittelijalle. Lisäksi kuulut kiinteistönvälityksen yhtiöiden johtoryhmiin.

Joukkoomme sopii erinomaisesti henkilö, joka
- ei kavahda ajoittaista heikkotasoista huumoriamme
- tulee erinomaisesti toimeen oman tiimin lisäksi kenttäorganisaatioiden kanssa
- osaa näyttää myös kaapin paikan ja kestää ajoittaista turbulenssia

Esimiehemme Thomas pyysi vielä tarkentamaan varsinaista osaamistarvettakin eli tässä odotuksemme:
- työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään 5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta B2C-markkinoinnin suunnittelusta monikanavaisessa ympäristössä, budjetoinnista ja toteutuksesta sekä tulosten analysoinnista ja raportoinnista
- osaamista asiakaskokemuksen kehittämisestä
- oma-aloitteisuutta, energisyyttä ja ratkaisulähtöistä tiimityöskentelytaitoa
- valmiutta osallistua niin strategiseen suunnitteluun kuin konkreettiseen tekemiseen
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja (työkielenä suomi, lisäksi sujuva englanti katsotaan eduksi)

Tiimikaveria odotetaan jo, joten haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Helsinki. Tehtävässä raportoit konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajalle.

Kiinnostuitko? Kysy ihmeessä lisää Thomas Pimenoffilta (markkinointi- ja viestintäjohtaja), puh. 040 554 1117 sinulle sopivaan aikaan. Varmimmin hänet tavoittaa 10.6. klo 9-11, 11.6. klo 15-17 ja 14.6. klo 13-14.

Mikäli haluat kuulostella, miltä mahdollinen tiimikaverisi vaikuttaa, niin ota yhteyttä Eliisaan (digipäällikkö) p. 040 774 8902 tai Lauraan (viestintäpäällikkö) p. 040 706 8399. Heidät tavoitat 12.6. klo 9-11 ja klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c3b3c3af tai viimeistään sunnuntaihin 23.6.2019 mennessä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.