(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Saarioinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme Suomen ykkösvalmisruokabrändille

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat nimettyjen tuoteryhmien brändi- ja markkinointiviestinnästä osana Saarioisten strategiaa. Asetat vastuualueesi tavoitteet, suunnittelet sekä toteutat tuloksellisia markkinointiviestintätoimenpiteitä eri kanaviin ja analysoit toteutuneiden toimenpiteiden tuloksia osana Saarioisten brändimittareita. Teet tiivistä yhteistyötä tuoteryhmien, tuotekehityksen ja myynnin kanssa. Tehtävässäsi pääset kehittämään tulevaisuuden lempiruokia ja klassikoita yhdessä kuluttajien kanssa. Toimipaikkasi on Tampereella tai Vantaalla.

Sinulla on yli 5 vuoden kokemus ja näyttöjä tuloksellisesta ja pitkäjänteisestä kuluttajabrändien rakentamisesta sekä kokemusta yhteistyöstä päivittäistavarakaupan kanssa. Olet toiminut myös esimiehenä. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet energinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka kykenee työskentelemään tehokkaasti ja systemaattisesti.

Mikäli sinua kiinnostaa monipuolinen ja vastuullinen tehtävä kasvavalla valmisruokamarkkinalla, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5. mennessä osoitteessa www.saarioinen.fi -> Saarioinen -> Avoimet työpaikat tai https://rekry.saarioinen.fi/meprekry

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuluttajakokemuksesta vastaavalta johtaja Tia Yrjölältä, puh.  050 593 2168, perjantaina 10.5. klo 15.30 – 16.30 ja tiistaina 14.5. klo 15.30 – 16.30.