(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

TULE KEHITTÄMÄÄN MARKKINOINTIA PANKKIRYHMÄÄN, JOLLA ON POHJOISMAIDEN PARAS ASIAKASTYYTYVÄISYYS

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet avainasemassa suunnittelemassa ja toteuttamassa POP Pankki -ryhmän markkinointia. Toteutat sujuvasti taktisia myyntikampanjoita sekä rakennat POP Pankki -ryhmän brändiä pitkäjänteisesti. Kehität markkinointia vahvasti dataan perustuen ja sytyt markkinoinnilla saavutetuista tuloksista sekä kykenet raportoimaan analyyttisesti markkinoinnin tulokset johdolle. Toimit nelihenkisen markkinointi- ja viestintätiimin esimiehenä.

 

Odotamme sinulta

kokemusta markkinoinnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, usean yhtiön verkostona toimivan organisaation markkinoinnin ohjaamisesta ja toiminnan budjetoinnista sekä digitaalisen markkinoinnin prosessien kehittämisestä.  Sinulla on myös kokemusta markkinoinnin tehokkuutta mittaavien järjestelmien rakentamisesta ja ymmärrät datan merkityksen markkinoinnin ohjaamisessa.

Olet määrätietoinen ja toimit itsenäisesti, mutta ymmärrät yhteistyön voiman ja toimit sujuvasti tiimissä. Olet vahvasti mukana suunniteltujen markkinointitoimien toteuttamisessa ja sinulla on hyvin käytännönläheinen näkökulma markkinointiin. Haluat jatkuvasti oppia uutta, etkä kaihda nopeastikaan muuttuvia tilanteita.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Jos yllä oleva osui, lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on 10.2.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot keskiviikkona 30.1. kello 8:30-11:00, perjantaina 1.2. kello 8:30-11:00, torstaina 7.2. kello 13:00-16:00, liiketoimintajohtaja Jaakko Pulli (jaakko.pulli@poppankki.fi, 050 4200 925).