(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
LSK Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

LSK Group tulee uusitun strategiansa mukaisesti uudistamaan liiketoimintaansa merkittävällä tavalla. Tavoitteena on tarjota asiakkaiden tuotantoon ja kiinteistöihin ratkaisuja, jotka auttavat asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Strategian toteutumisen ytimessä on LSK:n sisäinen ja ulkoinen markkinointi.

LSK Group hakee johtoryhmäänsä Sinua, kokenut markkinoinnin taitaja.  Tässä uudessa roolissa pääset luomaan LSK:lle nykyaikaisen H2H markkinointistrategian sekä sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin työkalut, mittarit ja viestit. Tulet vastaamaan myös asiakasymmärryksen ja asiakasanalytiikan kehittämisestä sekä hyödyntämisestä liiketoimintojen kehittämisessä.

Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja asiakkaiden kanssa. Markkinointipäällikkönä olet proaktiivinen kehittäjä, joka osaa rakentaa ympärilleen kumppaniverkoston, jolla on oikeat kompetenssit LSK:n markkinoinnin kehittämiselle.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

  • aikaisempaa kokemusta ja näkemystä strategisen markkinoinnin rakentamisesta
  • erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestinnälliset taidot sekä suomeksi että englanniksi
  • tulosorientoitunut työote
  • kyky toimia ison kuvan ja yksityiskohtien välillä
  • kehitysorientoitunut mutta systemaattinen työskentelytyyli
  • intoa työskennellä myös ”kädet savessa”
  • soveltuva korkeakoulututkinto

Markkinointipäällikkönä työskentelet pääsääntöisesti konsernin päätoimipisteessä Lahdessa.

LSK tarjoaa mahdollisuuden päästä rakentamaan markkinointifunktion ”puhtaalta pöydältä”, jonka vuoksi tehtävä on muokattavissa valitun henkilön mukaisesti. Lisäksi saat upeat työkaverit ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.1. Lisätietoja tehtävästä antavat LSK Group Oy:n toimitusjohtaja Perttu Ryynänen, 040 520 7757 to 17.1. klo 13-14 ja ke 23.1. klo 10-11 tai Momentouksen seniorikonsultti Soili Nepponen 045 625 9655 ti 15.1. klo 14-15 ja ke 23.1. klo 10-11:30.