(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Yritysesittely

Haemme asiakasyrityksellemme heidän tiimiinsä markkinointipäällikköä.

Asiakasyritys tarjoaa asiakkailleen tuotteita rakennusten suojaamiseen ja korjaamiseen ekologisesti kestävällä tavalla. Markkinointipäällikkönä päävastuunasi on tuoda tuoteryhmää paremmin esille ja kasvattaa näin yrityksen myyntiä.

Työnkuvaus

Työssäsi suunnittelet ja toteutat tuoteryhmän markkinointia ja tuet myyntitiimiä. Vastuullasi on kehittää ja hallita tuoteryhmän nettinäkyvyyttä, esitteitä, tuotekortteja, työohjeita, pakkauksia ja kaikkea muuta tuotteisiin liittyvää. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti myyntitiiimin ja tuotekehitystiimin kanssa.

Tehtävä sijaitsee Vantaalla mutta tarvittaessa osallistut myyjien tukena asiakaskäynneille myös muualla pääkaupunkiseudulla.

Mitä odotamme sinulta?

Asiakasyritys odottaa sinulta positiivista otetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmoraalia ja suunnittelukykyä niin aikataulujen kuin tavoitteiden pilkkomisenkin osalta.

Tehtävä edellyttää teknistä osaamista sekä kokemusta rakennustuotemaailmasta ja markkinoinnista. Sinun tulee myös hallita digimarkkinointityökalujen käyttäminen.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

- Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, englannin ja ruotsin kielen taito nähdään eduksesi
- Osaamista ja kokemusta liidien keräämisestä, kasvattamisesta ja yhteistyöstä myynnin kanssa
- Laaja-alaista digitaalisen B2B-markkinoinnin osaamista
- Ymmärrystä markkinointiteknologioista ja kykyä hyödyntää niitä monipuolisesti
- Hyviä projektinhallintataitoja ja kykyä johtaa verkostoja

Mitä tarjoamme?

Asiakasyritys tarjoaa sinulle vakituisen ja kehittyvän työpaikan nopeasti kasvavassa yrityksessä. Sinulle tarjotaan useita mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen sekä vaikuttamiseen yrityksessä.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos luotat omiin kykyihisi, ota yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaisi ottaa sinut matkaamme. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.1.2019 mennessä www.temp-team.fi > Löydä töitä > Markkinointipäällikkö. . Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva konsultti Joni Hokkanen, joni.hokkanen@temp-team.fi, +358 40 3500 735.