(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2018

St1 etsii HelmiSimpukka-ketjulle MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointipäällikkönä vastuullasi on HelmiSimpukka-ketjun ravintoloiden markkinoinnin ja brändin kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus ja analysointi. Tehtävänäsi on HelmiSimpukka-konseptin kehittäminen yhdessä ruokatuotekehityksen ja kauppiastyöryhmien kanssa sekä tavoitteellinen ja tuloksellinen yhteistyö mainostoimistokumppaneiden kanssa.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta tuloksellisista projekteista, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla on kahvila- tai ravintola-alan työkokemusta, ymmärrät alan kateajattelua ja puhut markkinoinnin kieltä. Myös huoltamokokemus on suureksi avuksi tehtävässä onnistumiselle.

Ideaali työntekijä on aikaansaava hands-on tyyppi, jolla on aito halu kehittää huoltamoravintolaliiketoimintaa. Osaat organisoida työt tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknillisiä valmiuksia. Ruotsin- ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

St1 tarjoaa näköalapaikan vahvana ja tuloksellisena energiayhtiönä mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittämisen parissa sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit ympärillesi. Toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien päässä .

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan/Opteam Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.