(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme Kiinteistöpalveluiden ja Kiinteistötekniikan markkinointitiimiimme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi huolehdit markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja läpiviennistä kokonaisuudessaan, uusien tuotteiden ja palveluiden markkinointimateriaalien valmistelusta ja päivittämisestä. Järjestät asiakastilaisuuksia ja toimit myynnin tukena asiakascaseissamme. Tarkastelet myös, että markkinoinnin toimenpiteet pysyvät suunnitellussa budjetissa.

Mitä sinulle?
Tule mukaan luomaan helpompaa arkea ja rakentamaan kiinteistöjen kiertotaloutta. Meillä on hienoja asiakkaita ja upea L&T porukka auttamassa heitä menestymään. Teemme töitä monitoimitilassa Pitäjänmäellä tai etätöissä missä vaan. Käytössämme on modernit työvälineet ja - järjestelmät. Lisäksi pääset mukaan huikeaan hurtilla huumorilla varustettuun tiimiimme. Isona talona tarjoamme myös muita etuja kuten sairauskassan ja kehittymismahdollisuudet.

Millaista osaamista tarvitaan?
 B to B markkinointikanavien ja -keinojen tuntemusta
 Halua ja intoa uudistaa nykykäytäntöjä ja rohkeutta kokeilla uusia keinoja
 Jos kiinteistöpalveluiden maailma on tuttua - se on huippua, mutta haemme erityisesti hyvällä asenteella olevaa tyyppiä, joka osaa asiansa.
 Tyyppinä taas olet aikaansaava ja verkostoidut helposti eri sidosryhmien kanssa. Työtä olet tottunut tekemään tekemisen meiningillä.
 Näiden lisäksi sinulta löytyy alan korkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä markkinointityöstä.

Täällä sinua innolla odottaa jo huippuporukka, joten nyt vain hakemusta rustaamaan. Aikaa hakemuksen täyttämiseen on 15.10. saakka. Jos kaipailet vielä lisätietoja, voit pirauttaa myyntijohtaja Minna Tuorilalle ke 10.10. klo 14-16 tai pe 12.10. klo 15-16 p. 050 301 4133.