(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ
Sponda Real Estate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Alati uudistuva ja urbaani Kauppakeskus Citycenter ikonisessa Makkaratalossa on ollut helsinkiläisten kohtaamispaikka jo 50 vuotta. Stadin sydämessä sykkivä Citycenter on paitsi persoonallinen kauppakeskus myös osa helsinkiläistä kaupunkikuvaa- ja kulttuuria. Nyt etsimme modernille klassikolle markkinointipäällikköä.

Vastaat Citycenterin operatiivisesta markkinoinnista sekä osallistut markkinointi- ja brändistrategian luomiseen ja kehittämiseen. Yhdessä kauppakeskuspäällikön ja muun tiimin kanssa kehität Citycenterin toimintaa pitkäjänteisellä tavalla, joka auttaa kauppakeskuksen yrittäjiä menestymään ja tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti positiivisia kokemuksia.

Olet kaupallisesti suuntautunut ja tavoitteellinen. Vähittäiskaupan ja kauppakeskusten tulevaisuus, trendit ja ilmiöt saavat sinut innostumaan. Olet yhteistyökykyinen sekä kehitys- ja kokeilunhaluinen. Sinulla on jo vankkaa kokemusta kauppakeskusmaailmasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät suomen ja englanninkielellä.

Kauppakeskukset-liiketoimintayksikkö vuokraa ja kehittää Spondan kauppakeskuksia ja kivijalkaliiketiloja, jotka sijaitsevat Helsingissä sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla. Asiakkaamme ovat merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä kaupan alan toimijoita ja edustavat useita tunnettuja brändejä.

Miksi töihin Spondalle: Sponda on menestyvä ja kehittyvä yritys kiinteistösijoittamisen näköalapaikalla. Toiminnassamme korostuvat vastuu ihmisistä ja ympäristöstä. Teemme työtä, jolla on merkitystä. Meillä on kannustava ilmapiiri ja vahva yhteishenki. Spondalaiset ovat ammattitaitoisia alansa asiantuntijoita, sitoutuneita ja motivoituneita.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppakeskuspäällikkö Kirsi Kemppainen, puh.020 431 3250 keskiviikkona 12.9. klo 9-10 ja maanantain 17.9. klo 15.16.

Hae tätä tehtävää, jos suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja haluat mukaan kehittämään Citycenteriä. Toimipaikkasi on pääkonttorissamme Helsingin keskustassa.

Lähetä hakemuksesi 19.9.2018 mennessä osoitteeseen:
rekrytointi@sponda.fi

Merkitse hakemukseesi tunnus ”Markkinointipäällikkö Citycenter”.