(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt pääkonttorillemme Vantaalle tätä pelastustyötä tukemaan aktiivista osaajaa.

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko aurinkoinen esimiestyyppi, joka osallistuu tekemiseen myös itse? Tunnetko digimarkkinoinnin vahvuusalueeksesi? Osaatko rakentaa asiakkaille strategiamme mukaista brändimielikuvaa? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on johtaa kuusihenkistä inhouse-mainostoimistoamme ja toteuttaa markkinointistrategiaa, jota olet ollut myös itse luomassa. Päätavoitteenasi on yhdessä tiimisi kanssa helpottaa asiakkaidemme ostamista ja myyjiemme myymistä. Teet tiivistä yhteistyötä mediatoimiston, digitoimiston, tuotantotoimistojen ja freelancereiden kanssa.

Roolissasi olet koordinaattori, joka johtaa useita projekteja ja organisoi käytettävissä olevat resurssit optimaalisesti, taloudelliset resurssit huomioiden. Sisältömarkkinoinnin ja mainonnan lisäksi vastuullasi on sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä mediasuhteet.

Kehitämme toimintaamme aktiivisella otteella. Sinun tehtävänäsi on tuoda esille markkinoinnin näkökulma ja kehittää samalla myös oman tiimisi työskentelyä. Kuulut Laattapisteen kaupalliseen johtotiimiin ja digiohjausryhmään. Esimiehesi on toimitusjohtaja.

Odotamme, että sinulla on riittävä kokemus tähän unelmatehtävään ja tietenkin vahva koulutuspohja, joka auttaa onnistumaan työssä. Et pelkästään johda tiimin resursseja, vaan osallistut myös itse vahvasti käytännön tekemiseen. Digimarkkinoinnin osaaminen on välttämätöntä, koska se on yksi markkinointimme painopistealueista. Jos sinulla on viestintä- tai sisällöntuotantotaustaa, toisi se lisäarvoa koko tiimille.

Etsimme organisointikykyistä henkilöä, joka jaksaa paineenkin keskellä hymyillä ja palvella. Matkustamista työssä on vähän, vaikka vastaatkin markkinoinnistamme valtakunnallisesti. Sujuvaa englannin kielen taitoa tarvitaan, sillä joudut välillä kontaktoimaan päämiehiä tuotteisiin liittyen.

Olet yrityksen toiminnan keskipisteessä ja tarvitset siksi erinomaiset vuorovaikutustaidot, hyvän paineensietokyvyn ja riittävän huumorintajun. Markkinoinnin tehtävänä on edistää kaupallista menestymistä ja niinpä sinullakin pitää olla vahva kaupallinen näkemys tiimisi työskentelyyn.

Toimialamme ja tuotteemme voivat olla sinulle vieraita, mutta ei hätää – opetamme sinulle alan salaisuudet. Tukenasi perehdytyksessä on nykyinen markkinointipäällikkömme, joka siirtyy konsernin sisällä uuteen tehtävään.

Tarjoamme loistavan työyhteisön, haastavan tehtävän ja osaavan tiimin sekä kaikkien tunteman brändin, jota pääset kehittämään edelleen. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia lisäosaamista kouluttautumalla, jotta pysyt mukana markkinoinnin kehityksessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa yrityksemme hyvin tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 11.9. klo 11–12 ja ma 17.9. klo 11–12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera to 20.9. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!