(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Tevella Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme Tampereelle markkinointipäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Tevellan markkinointia ja viestintää kokonaisuudessaan. Mielenkiintoinen ja hauska kasvatuksen sekä opetuksen maailma antaa paljon virikkeitä uudenlaisten markkinointikampanjoiden luomiseen. Vastuullasi tulee olemaan tuotekuvastot, kausiesitteet ja mainokset, viestinnän kehittäminen, sisältömarkkinointi, uutiskirjeemme, verkkosivustomme, tapahtumat sekä sosiaalinen media. Toteutuksessa auttaa osaava graafikkomme. Etsimme ihmistä, joka nauttii juttujen kirjoittamisesta ja Tevellan tarinan jakamisesta asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässäsi erityisen tärkeää on ajanhallinta ja projektinjohtamisen taito. Olet analyyttinen, järjestelmällinen ja tarkka työskentelijä, joka ei pelkää toimia nopeassa ympäristössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä iloinen ja aktiivinen asenne. Digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen kehittäminen kiinnostaa. Tehtäväsi ytimessä on kyky tuottaa eri kohderyhmille tarkoitettua sisältöä, joten erinomainen suomenkielen taito on välttämättömyys.

Tartu mahdollisuuteen

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan koulujen ja päiväkotien tulevaisuutta. Roolissasi sinua tukee läheisenä työparina graafikko, markkinointiryhmä, mainostoimistokumppanimme ja sekä tuote- ja markkinointitiimin asiantuntevat huippukollegat. Vaikka arki meillä onkin välillä hektistä, teemme töitä yhteen hiileen puhaltaen huumorintajua unohtamatta. Tiimisi, tuote- ja markkinointitiimi, odottaa sinua Tevellan uudella pääkonttorilla Tampereen Sarankulmassa.

Tule mukaan huippujoukkoomme varmistamaan, että Tevellasta tulee Suomen johtava koulujen ja päiväkotien varustaja ja kalustaja!

Tutustu lisää Tevellaan osoitteessa www.tevella.fi

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa tuote- ja markkinointitiiminpäällikkö Ella Väyrynen 03 380 5327 sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 16.9.2018 mennessä.