(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme nyt markkinointitiimiin määräaikaiseen tehtävään ammattitaitoista ja energistä

markkinointipäällikköä

Markkinointipäällikkönä vastuullasi on Oppi&ilo-tuotteiden markkinointi ja kuluttaja-asiakkaille suunnattu oppimateriaalien markkinointi. Tehtäväkenttääsi kuuluu vastuualueesi markkinointistrategian luonti kasvutavoitteitamme tukien, markkinointisuunnitelmien teko ja käytännön toimenpiteiden toteutus sekä niissä onnistumisen analysointi. Lisäksi vastaat brändin ja budjetin hallinnasta. 

Markkinointipäällikön työssä onnistuaksesi sinun tulee olla ammattitaitoinen, tuloshakuinen ja idearikas tiimipelaaja. Olet liiketoimintalähtöinen ja ymmärrät markkinoinnin roolin kokonaisuudessa. Sinulta hoituvat sujuvasti niin ylätason suunnittelu kuin käytännön toimenpiteiden hands on –toteutus . Sinulla on kyky pitää useita lankoja samanaikaisesti käsissä ja organisoit omaa työtäsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Jos lisäksi olet brändimme mukaisesti innostava, joustava ja helposti lähestyttävä työkaveri, niin paikka voi olla sinun.

Odotamme sinulta aiempia näyttöjä kuluttajatuotteiden tuloksellisesta markkinoinnista. Vahva kokemus monimediallisesta markkinoinnista (erityisesti myös digi- ja myymälämarkkinointi) on edellytys, että voit loistaa tässä tehtävässä. Sinulla on kaupallinen koulutus sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Me tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lasten taitojen kehittämisen ja oppimisen parissa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja sekä lasten kehitystä tukevia tuotteita. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

 

Lisätietoja

Haluatko liittyä mukaan elämykselliseen oppimisen maailmaan ja olla osa energistä markkinointitiimiämme? Täytä sähköinen hakemuslomake 27.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaskokemusjohtaja Mira Kuhanen (puh. 040 676 5040). Miran tavoitat parhaiten ma 13.8.2018 klo 15.30–16.30 tai ke 22.8.2018 klo 15–16.

Tutustu meihin työnantajana: tästä linkistä.