(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme pääkonttorimme markkinointiosastolle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kunnianhimoinen, rohkea ja idearikas markkinoinnin ammattilainen? Haluatko vastata yhden Suomen puhutuimman brändin markkinoinnista? Ainutlaatuinen tilaisuutesi tulee tässä!

Haemme markkinointipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Tässä mielenkiintoisessa roolissa vastaat kokonaisvaltaisesti Lidlin markkinointiosaston toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä eli olet avaintekijä siinä, miten brändimme tunnetaan. Osasto vastaa kaikesta yrityksemme mainonnan, markkinoinnin ja kampanjoiden toteutuksesta ja on tunnettu rohkeista ideoistaan, luovista kampanjoistaan ja mahtavista kollegoistaan.

Pääset osaksi huippuammattilaisten tehokasta ja dynaamista tiimiä. Toimit koko osaston esimiehenä ja suorassa alaisuudessasi on neljä kokenutta tiimiesimiestä. Vankalla esimieskokemuksellasi kannustat, innostat ja inspiroit koko osastoa kohti yhteisiä tavoitteita. Yhdessä tiimien kanssa varmistatte Lidlin brändin positiivisen näkyvyyden eri keinoin ja yllätätte jatkuvasti uusilla ideoillanne. Lisäksi vastaat mainonnan ja markkinoinnin koordinoimisesta eri sisäisten osastojen kanssa.

Olet ulospäinsuuntautunut verkostoituja, joka ottaa mielellään haltuun tilanteen kuin tilanteen. Vankalla kokemuksellasi ja ammattitaidollasi muutat uskomattomat ideat toimiviksi kokonaisuuksiksi ja tunnistat myös ne ajatukset, jotka kannattaa jättää vielä hautumaan. Pidät haasteista ja uuden oppimisesta, etkä pelkää sitoutua vaativaankaan tehtävään. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, eli silloin, kun sinulle ja meille passaa.

Odotamme paljon…

 • Korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Useamman vuoden työkokemusta markkinoinnin alalta
 • Kokemusta projektien organisoinnista ja koordinoinnista sekä esimiestyöstä
 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Päämäärätietoista työskentelyotetta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista, saksan kielen taito on eduksi

…tarjoamme enemmän!

 • Haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän
 • Näköalapaikan kansainvälisen yrityksen markkinointiosaston toimintaan
 • Reilun ja vakaan työnantajan
 • Kilpailukykyisen palkan ja autoedun
 • Modernin ja viihtyisän työympäristön pääkonttorillamme Espoossa

Löydä mahdollisuutesi!

Jos koet sopivasi tehtävään kuin keltainen väri Lidlin logoon, niin täytä sähköinen hakulomake 22.5.2018 mennessä osoitteessa http://tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Timo Hansio maanantaina 14.5. klo 8.30-9.30, puh. 0923456779.