(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Metsätyö Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Metsätyö Oy on vuonna 1945 perustettu, ruotsalaiseen P. Wikström jr. Ab -konserniin kuuluva yritys, joka maahantuo, markkinoi ja myy metsäkonevarusteita, työkoneiden tieteriä, kauhateräksiä ja kaivinkynsiä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 18,7 MEUR ja sen palveluksessa on 26 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja myyntikonttorit varastoineen Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä. www.metsatyo.fi

Tulevan eläköitymisen johdosta haemme

Markkinointipäällikköä

vastaamaan ruotsalaisen sisaryhtiömme Olofsfors Ab:n telojen myynnistä ja toimituksista metsäkonevalmistajille ja -myyjille Suomessa. Sinulla on kokonaisvastuu metsäkonevarusteiden myynnistä ja markkinoinnista sekä OEM-asiakkuuksien kehittämisestä Suomessa. Lisäksi vastaat urakoitsijoille tapahtuvan suoramyynnin johtamisesta ja siihen kohdistuvista markkinointitoimenpiteistä. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus sekä kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta vastaavanlaisessa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Arvostamme raskaan kaluston maahantuonnin parissa hankittua kokemusta. Aiempi kokemus metsäkonealasta tai -varusteista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Olet palveluhenkinen, ripeä ja tuloshakuinen. Johdat niin myyntiä kuin asiakkuuksiakin valmentavalla ja positiivisella otteella. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen taito on etu.

Markkinajohtajana tarjoamme sinulle huipputuotteet, osaavien kollegoiden tuen, kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Tehtävän sijaintipaikka on joko Jyväskylän pääkonttorimme tai Hämeenlinnan myyntikonttorimme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Metsätyö Oy:n toimitusjohtaja Jouni Nurminen, puh. 0400 162 725 ja MPS-konsultit Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161 ja Harri Viitanen, puh. 040 7199 411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 25.4.2018 mennessä.