(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Nelonen Media

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Nelonen Median markkinointitiimi etsii markkinointipäällikköä vastaamaan radion ja tapahtumien markkinoinnista. Vastuullasi on sekä Suomen suosituimpien radiobrändien markkinointiviestintä että Nelonen Median järjestämien tapahtumien markkinoinnin suunnittelu ja toteutus.

Vastaat markkinoinnin kokonaisuudesta aina vuosisuunnittelusta ja brändistrategioista yksittäisiin toimenpiteisiin, ja tässä tukenasi on koko osaava markkinointitiimimme. Kuulut markkinoinnin johtoryhmään ja raportoit Nelonen Median markkinointijohtajalle.

Etsimme porukkaamme kokenutta markkinoijaa, jolla on kyky saada muut innostumaan ja ideoimaan, mutta joka perehtyy myös yksityiskohtiin ja euroihin, silloin kun sitä vaaditaan. Henkilöä, joka hallitsee koko markkinoinnin keinovalikon ja joka on tottunut johtamaan useamman eri kumppanin yhteistyöprojekteja. Tapahtumapuolen kokemus lasketaan eduksi!

Tarjoamme mukavan ja rennon työympäristön sekä aitiopaikan viihteen tulevaisuuden rakentamisessa. Pääset työskentelemään Suomen kiinnostavimpien radiobrändien, tapahtumien ja festareiden parissa, eikä televisiokaan varmasti jää vieraaksi. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet osana isoa kansainvälistä mediakonsernia sekä Sanoman hyvät henkilöstöedut. Työskentelet Helsingin Sanomatalossa toimivien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 2.4.18 mennessä! Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Heini Häyrinen 15.3. klo 12.00-12.30 tai 19.3. klo 15-16 numerossa 050 568 5573.