(Poistunut julkaisusta)

Markkinointipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme nyt Helsinkiin pääkonttoriimme

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan Teollisuuspalvelut -toimialan markkinoinnista määräaikaisena äitiysloman sijaisena. Tehtävääsi kuuluu toimialatason markkinoinnin vuosisuunnittelu ja toteutus liiketoiminnan kannalta keskeisimpien segmenttien ja palveluiden osalta. Tavoitteenasi on kasvattaa myyntiä markkinointitoimenpiteiden, kuten kampanjoiden, mainonnan sekä outboud- ja inbound markkinoinnin avulla. Toimit osana toimialasi toimialajohtoa sekä myynnin johtoa ja osallistut toimialajohtoryhmän työskentelyyn aktiivisesti.

Vastaat tehtävässäsi toimialasi markkinointimateriaaleista, kampanjoista, sisältömarkkinoinnista, asiakasviestinnästä, asiakastilaisuuksista, www-sivuista sekä sisäisestä viestinnästä. Lisäksi toimit vahvassa yhteistyössä myynti- sekä yksikönpäälliköiden kanssa alue- ja yksikkökohtaisten suunnitelmien toteutuksessa. Olet mukana myös lukuisissa yhteisissä hankkeissa kuten asiakastyytyväisyystutkimuksissa, www-projekteissa sekä talotason messuissa ja tapahtumissa tehden tiivistä yhteistyötä muiden markkinointi- ja viestintähenkilöiden kanssa.

Omaat kaupallisen tai markkinoinnin alan korkeakoulututkinnon ja sinulla on vähintään 3 vuotta kokemusta vastuullisista ja itsenäisistä markkinoinnin työtehtävistä. Toivomme sinulta etenkin B2B-puolen markkinoinnin tuntemusta sekä laaja-alaista osaamista markkinoinnin tehtäväkentästä. IT-taitosi ovat laajat ja sinulta sujuu Microsoft-työkalujen, www-julkaisujärjestelmien ja Photoshopin käyttö, perustason taitto-osaaminen on tehtävässä hyödyksi. Olet organisointi- ja priorisointikykyinen sekä ulospäin suuntautunut. Työotteeltasi olet innostunut, avoin ja keskusteleva ja tapaasi toimia kuuluu asioiden kehittäminen ja ratkaisujen esittäminen. Laajan kumppaniverkoston käyttäminen on sinulle tuttua ja pidät vaivattomasti monta lankaa käsissäsi samaan aikaan.

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, luotettavan yrityksen ja kannustavan sekä hyvän yhteishengen omaavan työyhteisön. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Chira Eloholma, puh. 050 385 8971.

Täytä hakemuksesi viimeistään 18.3. alla olevan linkin kautta.